fbpx

Amb l'aposta d'Ingoal Hand pel treball específic de porters i porteres d'handbol, la temporada 2016/2017 vam crear l'Escola de porters i porteres d'handbol BM Granollers - Ingoal

Al BM Granollers treballem diàriament amb els porters i porteres dels equips masculins i femenins, des de la categoria d'Infantil fins al Fraikin i el KH-7, els equips professionals del club. L'Escola, impulsada pels porters d'handbol professionals Vicente Álamo i Pedro García, fundadors d'Ingoal, té l'objectiu d'implantar una metodologia de treball basada en la presa de decisions, és a dir, en la creació de porteres i porters capaços d'actuar en competició amb respostes tàcticament correctes, quelcom que treballen setmana rere setmana amb la base i els primers equips del BMG.

El primer que es treballa és la condició física: és necessari tenir porters i porteres capaços de moure's ràpid, coordinats en els seus desplaçaments, explosius en els impulsos, flexibles, per arribar a tots els angles de la porteria, i forts, per suportar l'impacte de la pilota. El segon que es té en compte la tècnica específica, perquè els jugadors tinguin la millor tècnica per desplaçar-se en totes les fases del joc, actuant davant els llançaments des de qualsevol lloc específic, i per passar la pilota correctament.

En tercer lloc, i amb l'ajuda dels companys i companyes de l'equip, es millora la condició tàctica a la porteria: fem pensar a les nostres porteres i porters en cada llançament amb una metodologia dedicada a prendre decisions correctes. Per això, recreem a cada entrenament les mateixes situacions que ocorren a la competició.

El repte del BM Granollers, de la mà d'Ingoal, és construir porters i porteres amb un alt nivell de rendiment; porters i porteres amb la màxima regularitat en les seves actuacions en competició. I, finalment, porteres i porters capaços d'ocupar en un futur no molt llunyà la porteria dels equips professionals del club! Tenim els mitjans i l'experiència per aconseguir-ho!

banner-festesoci2018-CAT