fbpx

Després de l'eliminació al Gorenje Velenje eslovè a la tercera ronda de la Copa EHF, el Fraikin BM Granollers encara la fase de grups, que començarà al Palau d'Esports el 10 de febrer. 

Horaris dels partits

En la cinquena temporada consecutiva a la fase de grups, el Fraikin ha quedat aquesta temporada emmarcat al grup D d'aquesta competició, juntament amb el THW Kiel (Alemanya), el Gog Handbol (Dinamarca) i el KS Azoty-Pulawy SA (Polònia). 

Els partits al Palau d’Esports de Granollers es disputaran els dies:
 
 Diumenge 10 de febrer  19:30    THW Kiel
 Diumenge 3 de març 19:30  KS Azoty-Pulawy
 Diumenge 31 de març 1930  GOG Handbold

Pel que fa als partits de fora de casa, es disputaran:

 Diumenge 16 de febrer  15:00    GOG Handbold
 Diumenge 23 de febrer 19:30  KS Azoty-Pulawy
 Dissabte 23 de març 18:00 THW Kiel

 

Informació del preu de les entrades i els abonaments

   1 partit Abonament EHF 
Soci 6 euros   15 euros
No soci

 8 euros (6-10 anys)

15 euros (major de 10 anys)

 37 euros

En venta als partits anteriors, a les oficines del club i a taquilla (sense descompte per a socis). Fins els 6 anys l'entrada és gratuïta. Vàlid per a totes les categories excepte el Soci d'Honor (15 euros entrada / 35 euros abonament). Només es podrà adquirir una entrada per a cada carnet de soci. 

Els socis i sòcies podran passar a comprar els seus abonaments a partir del dijous 10 de gener a les oficines del Club (Palau d'Esports, av. Francesc Macià s/n), fins el 8 de febrer. També a partir del dijous 10 de febrer es posaran a la venda les entrades pel primer partit de Copa EHF: Fraikin BM Granollers vs. THW Kiel, a les mateixes oficines del club. 

També podran comprar-se els abonaments al Palau als següents partits: dimecres 6 de febrer, 19:30, Fraikin BM Granollers vs. Logroño BM La Rioja. 

 

 

 

 

Banner Inferior