fbpx

SM-Campus organitza una nova edició del Campus de Tecnificació d'Handbol per aquest estiu

SM-Campus organitzarà, del 29 de juny al 31 de juliol, un nou Campus de Tecnificació d'Handbol amb inscripcions setmanals. Una nova edició que compta amb el suport del Club Balonmano Granollers i tècnics del Club. Els entrenadors, persones vinculades al món de l'handbol i a Granollers, s'aniran fent públic els propers dies per les xarxes socials.

El Palau d'Esports de Granollers, escenari dels partits dels equips del Club, ha estat el lloc escollit per celebrar el Campus de Tecnificació a finals de juny. Granollers albergarà els entrenaments i activitats per als nens i nenes participants. Els jugadors podran gaudir d'un escenari idíl·lic, a més a més de poder jugar en un pavelló històric, com el Palau d'Esports de Granollers.

Els organitzadors del Campus s'han mostrat "molt contents i il·lusionats de poder dur a terme aquest estiu el Campus tot i el contratemps de la Covid 19". També comentaven que "hem adaptat la nostra oferta de tecnificació a un Campus d’esports i lleure complint totes les normes de seguretat i higiene per COVID-19, on treballarem mitjançant dinàmiques, jocs i exercicis individuals, el coneixement i la pràctica esportiva de l’handbol."

El termini d'inscripcions comença el dia 3 de juny, un moment esperat amb expectació per part de molts jugadors que van participar l'any passat i que ja s'han apuntat a aquest Campus de Tecnificació d'Handbol a Granollers, cobrint una part de les places dels participants.

Inscriu-te al SM Campus contactant per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., pel whatsapp 676 205 493 o omplint aquest formulari i no et perdis una experiència d'handbol inoblidable.

Twitter: @Campus_sm

Facebook: SM-Campus

Instagram: @Campus_sm

 

Banner InferiorcatCAT