fbpx

Ja es coneixen els emparellaments dels quarts de Final de la Copa de la Reina 2020. El rival del KH-7 BM Granollers serà el Liberbank Gijón, que es jugarà el bitllet a les semifinals a Alhaurín de la Torre el pròxim 3 de setembre

El KH-7 BM Granollers va accedir als quarts de final després d'eliminar al Vino Doña Berenguela BM Bolaños, equip que va superar amb una doble victòria. El BMC Liberbank Gijón, per la seva banda, va eliminar al Conservas Orbe BM Porriño.

El tècnic, Robert Cuesta, ha valorat l'emparellament contra el BM Liberbank Gijón: "serà un partit complicat. Fa molt de temps que no competim i serà un punt d'inflexió per saber on ens trobem actualment".

Els altres emparellaments de quarts de final han emparellat a Super Amara Bera Bera i BM Elche Visitelche.com, Aula Alimentos de Valladolid i Club BM Atlético Guardés i Rincón Fertilidad Málaga i Rocasa Gran Canaria que jugaran a Alhaurín de la Torre el pròxim 3 de setembre.

El KH-7 BM Granollers intentarà aconseguir el títol de Copa per primera vegada a la història. En la passada edició, el conjunt vallesà va caure a quarts de final contra l'Aula Alimentos de Valladolid, que posteriorment perdria la final davant el Super Amara Bera Bera, el vigent campió de la competició.

Super Amara Bera Bera, BM Elche visitelche.com, Aula Alimentos de Valladolid, Club BM Atlético Guardés, BMC Liberbank Gijón, Rincon Fertilidad Málaga, Rocasa Gran Canaria y KH-7 BM Granollers lluitaran per ser a la final de la Copa de la Reina que es disputarà el proper 6 de maig al Pavelló El Limón (Màlaga).

 

Banner Inferior