Álvaro Ferrer i Pep Reixach han refermat el seu compromís amb l'equip d'Antonio Rama durant la segona volta de la lliga 

Els jugadors del primer equip Álvaro Ferrer i Pep Reixach continuaran a la plantilla del Fraikin després de saber que el club i l'equip tècnic segueixen comptant amb el seu paper dins de la convocatòria. Ambdós s'han reincorporat aquesta temporada 2017/2018, i fins el moment no era clara la seva continuïtat.

Álvaro Ferrer (1982) seguirà al centre defensiu fins al final de temporada. Va anunciar el seu retorn temporal a les pistes a l'inici d'aquesta temporada, arran la lesió d'Albert Pujol, ja recuperat. Ferrer es va formar a la base del BM Granollers i va jugar al primer equip fins al 2011. Va tornar al BMG fa dues temporades, després d'haver format part de les plantilles de l'Ademar León, l'Atlético de Madrid, l'Oporto, el BM La Roca, el BM Aragó i el TSV Hannover-Burgdorf, de la Bundesliga. 

Josep Reixach (1992) jugarà a l'extrem dret del Fraikin durant dos mesos. Després de 3 grans temporades a l'Handbol Bordils, equip de Divisió d'Honor Plata (la temporada passada va ser el màxim golejador de l'equip amb 130 gols en 30 partits), ha tornat aquesta temporada al BMG, on ja havia jugat en les categories cadet, juvenil i sènior. L'extrem de Celrà va entrar en el projecte de Rama per substituir la baixa d'Adrià Cumplido i la lesió de Mamadou Gassama, que s'incorporarà en els mesos vinents. 

 

banner-festesoci2018-CAT