El llagostenc s'incorporarà al projecte de Rama i Ginesta l’agost vinent per a reforçar durant les properes tres temporades el Fraikin BM Granollers

Antonio García i el Club BM Granollers, després de diverses negociacions, han arribat a un acord perquè Garcia jugui al Fraikin BM Granollers fins al 30 de juny de 2021.

Set temporades després de deixar el Fraikin, la temporada 2011/2012, el llagostenc Antonio García torna a la plantilla del club BM Granollers, en el qual va militar durant tretze anys al primer i segon equip masculí i on va participar com ajudant d’entrenador durant diverses temporades. “Tornar a formar part del Fraikin és un somni fet realitat”, explica Garcia, “des del dia que vaig marxar sempre he tingut l’objectiu de tornar al club de la meva vida”. 

“Durant els tretze anys que vaig jugar al BMG vaig poder jugar al primer equip, créixer com a jugador i com a persona i tenir experiències a diferents clubs”, explica Antonio Garcia. El jugador dretà prové del CSM Bucuresti, on ha jugat aquesta temporada després d’una cessió de d'uns mesos al FC Barcelona. A més, durant aquest set anys també ha jugat al Reale Ademar León, al París Saint-Germain, al SC Pick Szeged i al KIF Copenhague. 

L’Antonio ha format part en diverses ocasions del 7 ideal de la Lliga Asobal i ha completat el combinat estatal: l’any 2013 va aconseguir l’or al Mundial d’Handbol Masculí, mentre que l’any 2014 el bronze i el 2016 la plata en el campionat europeu. El vallesà, de 34 anys, és un dels màxims golejadors del seu equip: aquesta temporada suma 72 gols al seu compte personal.

“Només tinc paraules d’agraïment per l’equip que torna a confiar en mi per poder sumar en un nou projecte ambiciós”, explica el jugador. 

Benvingut, Antonio!

banner-festesoci2018-CAT