Guimaraes és esquerrà i compartirà posició amb Álex Márquez, que ha renovat amb el primer equip masculí per dues temporades més.

Guimaraes i Márquez seran la temporada vinent els dos laterals drets del Fraikin BM Granollers. A la renovació de Márquez per les dues temporades vinents, s'afegeix l'arribada d'Oswaldo Maestro Guimaraes de cara a la temporada 2018/2019 per substituir la baixa del portuguès Jorge Silva. El Club BM Granollers i Guimaraes, després de diverses negociacions, han arribat a un acord perquè el jugador de Sao Paulo jugui al primer equip masculí fins al 30 de juny de 2019.

El brasileny, de 28 anys, 185 cm i 90 kg, és esquerrà i forma part del conjunt nacional juntament amb el porter del BMG César Almeida. Durant les dues últimes temporades ha defensat la samarreta de l'Helvetia Anaitasuna amb molt bona nota, arribant als 100 gols per temporada. La seva arribada a la Lliga Asobal al Balonmano Villa de Aranda, l'hivern de la temporada 2013/2014, procedent del Pinheiros no va passar desapercebuda: va superar els 120 gols en dues temporades i va ser escollit millor lateral dret de la lliga la temporada 2015/2016.

Antonio Rama, l'entrenador del Fraikin el valora com un jugador molt "versàtil", "que té recorregut en el joc d'atac", unes qualitats que complementen les de Márquez, un llançador exterior amb un joc més directe.

El palmarès de Guimaraes inclou una medalla d'or als jocs panamericans (any 2015), la participació en el Mundial de 2013 —Brasil justament va competir a Granollers— i la participació en les Olimpíades de Río de Janeiro l'any 2016.

Fotografia: Agència de Comunicació Photo&Graphia

banner-festesoci2018-CAT