El jugador de Cardedeu Borja Lancina torna al BM Granollers per a jugar al central. La seva experiència a la Lliga Asobal se suma a la rapidesa de Tarrafeta i Valera, dos jugadors del filial ja consolidats al primer equip.

Borja Lancina torna a casa, torna al Vallès Oriental per dirigir el joc del Fraikin BM Granollers des del central. Té 26 anys, 170 cm i molta experiència a la Lliga Asobal, després d'haver jugat durant dues temporades al BM Bidasoa-Irún i una temporada al malauradament desaparegut BM Aragón. Va debutar a Asobal la temporada 2015/2016, amb 23 anys, precisament amb el BM Aragón, provinent del FC Barcelona B. 

En la seva etapa de formació, va jugar al Club Handbol Cardedeu durant 5 anys, 9 anys al 1a Nacional del BMG i una temporada al Sant Martí Adrianenc abans de fer el salt al FCB B. Aquesta temporada ha superat els 75 gols a la competició domèstica i suma una eficàcia del 72% en els tirs des de 6 metres amb el conjunt de Cuétara. 

 Lancina destaca que "al BMG va ser on em vaig formar com a jugador i com a persona", motiu pel qual té moltes ganes de començar a treballar. "Espero respondre amb molt treball i moltes ganes per una gran temporada", explica. 

Borja Lancina compartirà la posició del centre del camp amb els jugadors formats al planter Ian Tarrafeta, millor central al mundial júnior de 2017, que ja va firmar per dues temporades quan va pujar al primer equip i Pol Valera, que ha firmat el primer contracte amb el primer equip per una temporada. Els dos jugadors del filial ja han debutat amb el Fraikin: Tarrafeta ha marcat 41 gols aquesta temporada i Valera 4 gols en 11 partits. 

 

banner-festesoci2018-CAT