El pivot serbi Ivan Popovic, procedent del CD Bidasoa Irun, és el cuarto fitxatge de l'equip que Rama i Ginesta dirigiran la propera temporada

El jove pivot balcànic Ivan Popovic, de 24 anys i 1'95 metres, és l'últim fitxatge del Fraikin BM Granollers. La seva joventut se suma a l'experiència de l'hispano Adrià Figueras, renovat fa tres mesos per les dues properes temporades.

Popovic, de Novi (Sèrbia) es va formar al RK Partizan serbi i arriba procedent de CD Bidasoa Irun, on ha jugat dues temporades i ha conegut la Lliga Asobal. Aquesta temporada ha superat els trenta gols amb el conjunt irundarra, arribant al 77% d'efectivitat davant la porteria. A més, en diverses ocasions ha format part del combinat estatal amb jugadors com Petar Nenadic o Vladimir Cupara.

És la segona incorporació sèrbia del Fraikin: l'any passat ja es va incorporar a la plantilla Vukasin Rakocija, que seguirà almenys fins a l'any 2020. Popovic destaca la il·lusió que suposa per a ell formar part d'aquest projecte i explica: "vinc amb moltes ganes d'aportar el màxim de mi i créixer amb aquest equip".

Benvingut, Ivan!

banner-festesoci2018-CAT