Álvaro Ferrer (1982) renova amb el amb el primer equip masculí després d’anunciar el seu retorn a les pistes a inicis de la temporada passada.

El desenvolupament de la temporada passada durant els últims mesos de l'any 2017, va propiciar el retorn del jugador granollerí Álvaro Ferrer a les pistes, després de la seva retirada l’11 de juny de 2017. D’aquesta manera, a partir del seu retorn, s’ha refermat com un dels puntals defensius de l’equip d’Antonio Rama, aportant solidesa i experiència juntament amb Marc Garcia, i rellevant-se amb Ismael Bela. Per aquest motiu, el club i el cos tècnic del Fraikin BM Granollers han decidit seguir comptant amb la seva aportació durant una temporada més, com a mínim.

Ferrer es va formar a la base del BM Granollers i va jugar al primer equip fins a l'any 2011. Va tornar al BMG fa tres temporades, després d'haver format part de les plantilles de l'Ademar León, l'Atlético de Madrid, l'Oporto, el BM La Roca, el BM Aragó i el TSV Hannover-Burgdorf, de la Bundesliga. Actualment és regidor d'esports de la ciutat.

 

banner-festesoci2018-CAT