fbpx

El KH-7 jugarà, per primera vegada en la història del BMG, en competició europea! Serà a la Challenge Cup! Amb l'entrada en aquesta competició, el BMG es esdevé en el primer club espanyol en disputar competició europea femenina i masculina!

El Club BM Granollers ha acceptat la proposta de participació a la Challenge Cup feta per la RFEBM a l'obtenir una plaça extra de participació en aquesta competició.

Al ser el KH-7 l'equip a qui li corresponia per drets esportius adquirits -degut a la històrica 4a classificació a la Liga Guerreras Iberdrola-, la junta directiva del Club BM Granollers ha acceptat que el primer equip femení hi participi.

Aquest canvi suposa l'enèssim fet històric del BM Granollers, que en la celebració del seu 75è aniversari es converteix també en el primer club català i espanyol en disputar competició europea en categoria masculina i femenina. A més, es correspon amb l'impuls de l'esport femení que está demostrant el club, i que tindrà el seu màxim exponent amb el Campionat Mundial d'Handbol Femení del 2021.

Banner Inferior