fbpx

750 nens i nenes han participat a la 17a edició de la Trobada ‘Minihandbol’ - Torneig La Mútua! L’esdeveniment va omplir de vida Can Bassa, el Tub i el Palau d’Esports durant tot el matí d’ahir!

La setzena edició del torneig de Minihandbol del BM Granollers ha rebut 72 equips i més de 750 jugadors i jugadores en les categories formatives de prebenjamí, benjamí i aleví, masculins i femenins. Enguany la baseBMG ha agafat progatonisme, guanyant 5 de 6 títols.

Al llarg de set hores, els més petits dels 20 clubs que han participat, han gaudit de l’handbol base, primant l’esportivitat i el joc net en un dels seus primers contactes amb l’handbol amb eliminatòries i fases finals. 

Com cada any, volem agrair als clubs, als nens i nenes i als pares i mares la seva participació al torneig de Minihandbol. També volem destacar l’aportació dels nostres col·laboradors: La Mútua, la Fundació Casa Ametller, l’Ajuntament de Granollers i Sagalés, imprescindibles per seguir fomentant l’esport entre els més petits.

Categoria Campió Resultat Sotscampió
PREBENJAMÍ MIXT KH-7 BM Granollers Eduard Barbany 9 - 3 Handbol La Garriga
 BENJAMÍ MASCULÍ KH-7 BM Granollers Carlos Viver 7 - 5

Handbol Vilamajor

BENJAMÍ FEMENÍ Club Handbol Ascó 7 - 5

KH-7 BM Granollers Míriam González

 ALEVÍ FEMENÍ  KH-7 BM Granollers Judith Vizuete

9 - 3

AEH Les Franqueses
 ALEVÍ MASCULÍ KH-7 BM Granollers Miquel Prat 8 - 4 KH-7 BM Granollers Àlex Viaña

Banner Inferior