A l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, celebrada ahir, es va destacar que entre el 2011 i el 2018 l'endeutament net ha disminuït en 951.060€, cosa que permet complir el Pla de viabilitat que es va elaborar per a pagar el deute i afrontar alhora els reptes esportius del Club Balonmano Granollers amb coherència i solidesa. Per això, agraeix el suport de socis i sòcies, empreses patrocinadores i institucions, així com l'esforç de totes i tots els integrans del club, gràcies als quals es repeteixen els bons resultats econòmics. 

Memòria de la temporada 2017-2018

Projectes transversals

[Consulta els projectes aquí]

Els projectes transversals pretenen impulsar iniciatives valuoses amb la implicació de totes les àrees del club (esportiva, econòmica i social). Així, per exemple, durant la temporada passada es va donar continuïtat al projecte europeu Handball for Dual Careers (H4DC) per a impulsar la carrera dual dels i les esportistes, liderat pel nostre club i que pretén ajudar a compatibilitzar l'exigència de la carrera esportiva amb el desenvolupament de carreres formatives i professionals de qualitat. Un altre projecte consolidat és el de l'Espai de Musculació i Rehabilitació 2 Albert López 'Fari' , que va enllestir la seva segona sala, adreçada als equips de la base amb un grafit dels i les alumnes de l'Institut Cel·lestí Bellera. 

 

Resultats esportius

[Consulta la memòria esportiva aquí]

A nivell general, els resultats esportius dels equips es poden considerar molt bons. El primer equip masculí va ampliar el cicle de bons resultats, amb una meritòria actuació a la Copa EHF, on va caure a quarts de final, arribant a la Copa Asobal, i assolint el 3r lloc a la Lliga Asobal. Per la seva banda, el primer equip femení va consolidar la categoria a Divisió d'Honor Femenina obtenint la vuitena posició de la classificació, i va guanyar la cinquena Supercopa de Catalunya consecutiva per al club.

Pel que fa al planter, el BMG va comptar amb 29 equips i més de 400 jugadors i jugadores. En les categories superiors, el KH-7 BM Granollers C Sènior va assolir l'ascens a Lliga Catalana i el Juvenil A el quart lloc del Campionat d'Espanya. Per la seva banda, el Cadet A es va proclamar subcampió d'Espanya, l'Infantil A subcampió de Catalunya i l'Infantil Femení A i l'Aleví Femení Judith Vizuete van ser els únics equips que van assolir el Campionat de Catalunya

Finalment, el BM Granollers ha tornat a demostrar el seu compromís amb l'handbol de formació amb l'organització de 3 tornejos molt consolidats: el 16è Torneig La Mútua - MiniHandbol, el 23è Trofeu Coaliment, en què es van inscriure més de 1200 nens i nenes de les escoles de Granollers i rodalia; i la 20a Granollers Cup, amb una participació de més de 5000 esportistes.

 

Situació econòmica

[Consulta la memòria econòmica aquí]

La temporada 2017-2018 va presentar un resultat econòmic positiu de 96.834 € (entre el Club i la Fundació), amb la qual cosa s'enllacen 5 temporades consecutives amb resultats positius de 123.000 € de mitjana per temporada i una reducció de l'endeutament net de més de 950.000 €, imprescindibles per fer front als compromisos derivats del Pla de viabilitat que va reordenar el deute acumulat fins a la temporada 2010-2011. Malgrat els resultats positius dels últims exercicis, el comportament econòmic del club ha de continuar per la via del rigor i la contenció, tenint en compte que ha de seguir el pla de pagaments estipulat per tal d'eixugar el deute, que preveu estar en vigor fins a la temporada 2023-2024.

 

Iniciatives socials

[Consulta la memòria social aquí]

Pel que fa a la comunicació del club, la temporada 2017-2018 va servir per potenciar la producció de continguts audiovisuals (tots ells publicats al canal de Youtube del club) i per continuar el creixement a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, en les quals comptem amb més de 26.000 seguidors i hem aconseguit ser el 2n club de l'Estat amb més interaccions a Twitter. Aquest increment també es va donar a les xarxes socials específiques de la Granollers Cup, que apleguen més de 12.500 seguidors, tenint en compte la recent creació del compte d'Instagram del torneig. 

Durant l'última temporada, es va donar continuïtat a activitats i iniciatives al voltant dels valors del BMG i de l'agenda social dels primers equips (campanya Polseres Candela de l'Hospital Sant Joan de Déu, visites dels primers equips a l'Hospital de Granollers i les residències de REIR, assaig casteller amb els Xics, sopar solidari BMG Xefs amb el Gremi d'Hostaleria del VO).

En aquesta temporada l'Àrea Social impulsa un dels majors reptes de les últimes temporades: la creació de l'equip BMG Special, format per jugadors i jugadores amb diversitat funcional, que tindrà participació a la lliga De Mano en Mano

 

Pressupost 2018-2019

L'Assemblea va aprovar per unanimitat el pressupost del Club per a la temporada actual, que preveu assolir un resultat conjunt semblant al de 2016-2017, que permeti seguir complint el Pla de viabilitat. Aquest resultat s'ha pogut assolir gràcies al suport de socis, patrocinadors i institucions, així com també a partir del rigor econòmic que ha caracteritzat les últimes temporades, sense el qual no podríem afrontar els reptes esportius, econòmics i socials de la nostra entitat.

[Consulta el pressupost aquí]

 

 

banner-festesoci2018-CAT