fbpx
15 Setembre 2019 - Crònica Asobal
Bon partit el KH-7 en el primer partit a domicili i primera victòria de la temporada ni més ni menys que a A Sangriña, una de les pistes més complicades de la categoria.

Seguir llegint...

19 Mai 2019 - Crònica Asobal
Partit irregular pel Fraikin que torna a casa sense els dos punts, castigats per uns minuts de desconnexió als primer tram de la segona part i un final de partit caòtic!

Seguir llegint...

14 Setembre 2019 - Crònica Asobal
El Fraikin va topar ahir amb un Nava debutant, en una lluita que es va allargar des del principi fins al final del partit.

Seguir llegint...

11 Mai 2019 - Crònica Asobal
El Fraikin retroba la victòria a 3 jornades pel final! Tot i que el somni europeu queda lluny, lluitaran per aconseguir la millor plaça a l’Asobal!

Seguir llegint...

08 Setembre 2019 - Crònica Asobal
En la primera visita de la temporada, el Fraikin va topar amb el dur Frigoríficos Morrazo - Club Balonmán Cangas, protegit pel feu de O Gatañal i pels canvis iniciats per Nacho...

Seguir llegint...

09 Mai 2019 - Crònica Asobal
Tot i jugar un bon partit, els de Rama no van poder fer front als vigents campions de la Lliga ASOBAL! Després de disputar una bona primera part, els rivals van trencar el partit a...

Seguir llegint...

26 Mai 2019 - Crònica Asobal
Victòria del primer equip masculí per acomiadar-se de la temporada a casa! Els de Rama la tanquen amb la cinquena posició de l’Asobal i una dura lluita a les seves...

Seguir llegint...

27 Abril 2019 - Crònica Asobal
En un partit inestable, el Fraikin aconsegueix salvar un dels punts en joc per seguir en la lluita per les places europees.

Seguir llegint...

banner-festesoci2018-CAT