Un extraordinari partit en defensa amb uns pletòrics Pol Sastre i Adrià Figueras donen 2 punts al Fraikin BM Granollers contra un rival lluitador que no va poder fer massa davant el bon partit del homes de Viver i Rama. 

Amb uns grans primers 15 minuts fonamentats sempre des de la defensa, el Fraikin BM Granollers aconseguia una gran renda de fins a 8 gols. Pol Sastre s'estava convertint en un malson per al conjunt gallec que arribava al Palau faltat de punts. Al voltant del minut 20, Mamadou Gassama entrava per donar descans al portuguès Jorge Silva després d'una bona actuació sortint de titular. L'equip de Viver i Rama seguia desplegant tot el seu arsenal tant en atac com en defensa i, amb gols en 2a onejada de Cabanas i Figueras continuava l'embranzida vallesana. Era el torn dels canvis i Adrià Cumplido debutava a la Lliga Loterías ASOBAL amb un gol en contraatac. També entrava Gonzalo Porras al pivot i Michal Kasal al lateral.

En els instants finals de la primera meitat, el particular show de Pol Sastre continuava amb el suport de Ferrer i García al centre de la defensa. Álvaro Cabanas, l'especialista des dels 7 metres (3/3), sortia per transformar una nova pena màxima que posava el 16:7 al lluminós quan faltaven només 2 minuts per a la fi de la primera part. Carlos Viver demanava temps mort quan faltaven 25 segons per preparar jugada que culminava el basc Porras després d'un parell de encreuaments de la primera línia i el desdoblament d'Adrià Pérez. El Fraikin marxava a vestidors amb una renda de 10 gols i una molt bona primera part de Pol Sastre (63% d'aturades).

L'inici de la segona meitat va ser calcada a la primera, amb bons atacs posicionals del Fraikin. Viver aprofitava una exclusió de Figueras per donar relleu al pivot català que, amb 9 gols, s'havia guanyat un merescut descans. Aprofitant la distancia en el marcador, els canvis es van anar produint gradualment amb l'entrada de Cumplido, Miquel Flores i Michal Kasal al lateral. El Fraikin BMG va arribar de disposar de 13 gols de marge (28-15), tot i arribar al final amb un 31-21 que els permet afrontar el difícil desplaçament a Porto de dissabte amb bones sensacions.

Podeu consultar l'estadística del partit aquí. 

 

Fitxa Tècnica

31 - Fraikin BM Granollers (17+14): Sastre, Cabanas (6, 4p), Arnau García (3), Figueras (9), Cañellas (2), Resina (2) y Silva (1) -siete inicial-; Porras (2), Flores (1), Marc García (1), Ferrer (-), Pérez (-), Cumplido (1), Gassama (3) y Kasal (-).

21 - BM Benidorm (7+14): Hermones, Simes (3), Krook (-), Cerqueira (2), David García (1), Gómez (-) y Castro (1) -siete inicial-; Salazar (ps), Rubén Soliño (2), Jesús Soliño (1), Casares (1, 1p), Pombo (2), Muratovic (3), Milosevic (-) y Potic (5).

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació 

banner-gcup2018