El Fraikin Granollers ha donat avui un pas més en la seva lluita per certificar la seva presència en competició europea la pròxima campanya després de vèncer al Villa de Aranda en un partit molt igualat que va acabar resolent-se en els compassos finals

El Fraikin Granollers va donar avui un pas més en la seva lluita per certificar la seua presència en competició europea la pròxima campanya després de vèncer al Villa d'Aranda en un partit molt igualat que va acabar resolent-se en els compassos finals. La intensitat defensiva implementada pel Vlila d'Aranda des del primer minut va aconseguir anul·lar a un Granollers que es va saber reposar. I va marxar a vestuaris amb un -1. 

Després del pas per vestuaris, el guió del xoc va canviar poc. Si per ventura, aquest va entrar en una dinàmica de major igualtat de la qual va semblar eixir millor parat el Vila d'Aranda. Els homes de Senovilla no van perdre en cap moment la concentració i van seguir al seu, remant fins a aconseguir la riba. D'açò es va encarregar en el minut 40 Moyano, que va aconseguir retornar la iniciativa al marcador (18-17).

No obstant això, aqueixa iniciativa duraria poc. I és que, el conjunt castellà no va aprofitar les dues o tres opcions que va tenir en la seva mà per a trencar el xoc i va deixar viu al Granollers, que va acabar donant la rèplica gràcies a una gran actuació de Silva en la segona part. El portuguès va acabar sent determinant en els últims compassos, en els quals l'equip vallesà va tirar d'ofici per a assegurar els dos punts malgrat la bogeria final. Una bogeria que va poder caure en benefici del Villa d'Aranda, però que es va encarregar de buidar l'ex jugador dels locals, Álvaro Cabanas. L'extrem alacantí anotava al seu ex equip des dels set metres mancant mig minut i deixava sentenciat el xoc. 

Pots veure la estadística del partit aquí.

 

Ficha Técnica

28 - Villa de Aranda (13+15): Amérigo (p), Bojicic (-), Adrián Fernández (6), Moscariello (2), Megías (2), Ortega (5), Iker Antonio (5) -siete inicial-; Ledo (ps), Moyano (2), 'Bicho' (2), Amorim (3), Torres (-), Nantes (1).

30 - Fraikin Granollers (14+16): Sastre (p), Cabanas (5, 2p), Porras (4), Marc García (2), Marc Cañellas (1), Resina (4), Da Silva (6) -siete inicial-; Yeste (ps), Flores (-), Ferrer (-), Arnau García (3), Adriá Pérez (1), Gassama (1), Kasal (3).

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació

banner-gcup2018