El Fraikin BM Granollers va treure amb bona nota la revàlida davant Ángel Ximénez Puente Genil, dominant de principi a fi (31-26) i ja avantatja a Anaitasuna en sis punts en la lluita per la quarta plaça.

La intensitat defensiva del 6-0 del Fraikin BM Granollers va agafar a contrapeu a un Ángel Ximénez - Avia Puente Genil que es va estampar una vegada i una altra, durant els cinc primers minuts, en la defensa i en un gran Vicente Àlamo. El partit va seguir el seu curs i el Fraikin BM Granollers se sentia còmode en el 40 per 20 amb molt poder ofensiu i amb molt dinamisme des del central.

Sota la batuta de Marc Cañellas i Arnau Garcia, juntament amb Silva en la dreta, els vallesans se sentien amb força i ho van aprofitar. De la mateixa manera, en defensa, tant la porteria com Marc García i Álvaro Ferrer es mostraven insuperables per als andalusos. S'arribava a la mitja part amb +6 en el marcador i les sensacions molt positives. En l'inici de la segona meitat, el partit es va igualar i va seguir amb la mateixa tònica tota la segona part. Mancant amb prou feines 5 minuts del final el Fraikin va aconseguir la màxima distància en el marcador quan Adrià Figueras va anotar el 31-22 per als amfitrions. Amb tot sentenciat i els punts ja a casa, l'Ángel Ximénez va treure l'honor visitant i va aconseguir reduir el tanteador fins al definitiu 31-26.

 

Fitxa tècnica:

31 - Fraikin BM Granollers (17+14): Álamo, Cabanas (8, 5p), Arnau García (3), Figueras (5), Cañellas (3), Resina (4) y Silva (-) -set inicial-; Porras (2), Flores (-), Marc García (1), Ferrer (-), Pérez (-), Cumplido (3), Gassama (2) i Kasal (-).

26 - Ángel Ximénez-Avia Puente Genil (11+15): Oliva, Melgar (3), Revin (-), Rudovic (3), Chispi (6, 2p), Díaz (1) y Leo Almeida (-) -set nicial-; Castro (4), Moya (5), Cuenca (2), De Hita (ps), Josic (-), Curro Muñoz (2) i Moreira (-).

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació

banner-gcup2018