El Fraikin ensopega al Palau en un partit molt aspre

El Fraikin haurà d'esperar a les 2 últimes jornades de lliga per sumar el punt que necessita per a assegurar la 4a plaça, que podria donar opció a jugar competició europea la propera temporada (en funció dels equips finalistes de la Copa del Rei). El partit contra el BM Huesca s'ha mantingut igualat en tot moment, amb rendes mínimes per als dos equips, però els aragonesos s'han mostrat més encertats al tram final i s'han emportat els 2 punts.

Al marge del 0:2 inicial, el Fraikin ha dominat el joc els primers 20 minuts de partit. La defensa i porteria vallesanes sabien llegir la mobilitat de la 1a línia aragonesa (amb els exBMG Teixeira i Félez) i Porras feia mal en atac, però les errades als contraatacs i les aturades d'Arguillas han impedit reflectir-ho al marcador amb rendes significatives (7:6, min 15; 9:8, min 20). El joc s'ha igualat quan Nolasco i Viver han mogut la banqueta, i aleshores les defenses s'han imposat als atacs (11:10 al descans).

A la represa, el BM Huesca ha aconseguit posar-se per davant al minut 41 (13:14) i liderar el marcador durant uns minuts. El major protagonisme de Figueras al pivot i els canvis de Viver a la 1a línia ofensiva dels vallesans (posant Arnau de central, i Kasal i Silva als laterals), han fet que el Fraikin capgirés la tendència (20:18, min 49). Tanmateix, quan semblava que el Fraikin podia trencar el partit, un parcial d'1:5 liderat per l'entrada de Marcelo entre els visitants ha col·locat el 21:23 al minut 57. Les intervencions d'Álamo han fet que el Fraikin tingués la possessió de pilota per empatar el partit a falta de 20 segons per al final (22:23) però Ferrer no ha pogut connectar amb Figueras i les possibilitats de sumar s'han esvaït.

El proper partit del BMG serà dissabte vinent al Palau contra el Naturhouse La Rioja, a les 17:00. Serà l'últim partit de la temporada al Palau i el suport de l'afició serà imprescindible per aconseguir sumar!

 

Fraikin BM Granollers [22]: Álamo; Cabanas (3), Arnau García (2), Figueras (6), Resina (3), Silva (1), Kasal (1), Porras (2), Marc García, Ferrer, Adrià Pérez, Mamadou (2), Cañellas (2).

Bada BM Huesca [24]: Arguillas,Lite, Carmona (4), Teixeira (3), Val (1), García (2), Todorovic, Mugerza (3), Carró (3), Félez (4), Ariño (1), Mira, Marcelo (3).

 

Consulta les estadístiques del partit.

 

Equip de comunicació

banner-gcup2018