El Fraikin BM Granollers ha consolidat el treball de pretemporada i ha mostrat un joc impecable davant l’afició

Deixant enrere totalment les derrotes dels partits de pretemporada davant el Cavigal Nice Handball i el PAUC Handball, l’equip vallesà s’ha centrat en el primer partit de Lliga Asobal per dominar-lo. D’aquesta manera s’ha posicionat amb una petita diferència de gols a la meitat del partit que ha estat impossible de capgirar pel BM Logroño i aconsegueix així una victòria que dóna confiança de cara a la temporada. 

El Fraikin BM Granollers ha començat el partit amb tota la intensitat i concentració possible, i les mostres de qualitat dels primers gols ho han demostrat. Durant la primera part, la defensa i l’encert a porteria han estat determinants per tallar el joc dinàmic del Logroño, facilitat pel tir exterior de l’exjugador del BMG, Juan Del Arco, que aconseguia igualar el marcador als vallesans fins al primer quart de partit. Tot i així, una primera línia molt solvent liderada per Cañellas i Bernatonis, i un Bombom molt encertat sota pals, han permès que el BM Granollers se n’anés al descans amb la màxima diferència de la part a l'electrònic: 15:11. 

Els encerts de la primera línia han estat vitals per començar una segona part de forma impecable. Només cinc minuts després del descans, els vallesans han aconseguit una diferència de cinc gols (19:14, m. 35). Malgrat que posteriorment hi ha hagut nombrosos errors en defensa i en atac, que han deixat la diferència al marcador en només un gol, l'empenta del BM Granollers ha capgirat el joc i ha marcat la diferència favorable per al conjunt de Rama al final del matx.

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit sentenciar la primera jornada amb un 30:27 al marcador i ha estat premiats amb el III Trofeu Casino Club de Ritme. Són dos punts que omplen de motivació tant l’equip com l’afició! 

Fraikin BM Granollers [30]: Guàrdia, Cabanas (5), Porras (2), Bernatonis (8), Pérez (1), Bela, Garcia, Valera, Figueras (2), Cañellas (7), Resina (1), Rakocija, Silva (3), Reixach, Almeida (1). 

BM Logroño La Rioja [27]: Kurpa, Sanchez, Montoro (2), Kusan (2), Aguinagalde, Castro (1), Muñoz (4), Rocha (2), Garabaya, Kukic (2), Paredes, Del Arco (7), Fernandez (6), Cadarso, Garciandia (1). 

 

Ismael Bela 

banner-gcup2018