Els dos punts es queden a casa en un partit protagonitzat pels joves talents del BMG: Perez, Rakocija, Cañellas i Guàrdia. El Fraikin fa així un pas endavant per a la classificació per la la Copa Asobal.

El matx de la tretzena jornada ha començat amb molta concentració per part dels de Rama, que asseguraven totes les pilotes mitjançant l’atac posicional. Tot i que inicialment l’encert de cara a la porteria de Carlos Calle (35%) no els ha acompanyat, al minut 6 han pogut sumar el primer avantatge de 2 gols al marcador (3:1). La concentració ha quedat demostrada també en defensa: els especialistes defensius vallesans Álvaro Ferrer i Marc Garcia han treballat de valent per frenar l’envestida castellana des de l’inici de partit.

Mentre que el Fraikin seguia empenyent el partit amb la connexió de les primeres línies amb Adrià Figueras (3) des de dins de la defensa, els rivals trobaven l’encert des del braç d’Anderson Dos Santos (5), que ha aconseguit aixecar-se en un parell d’ocasions per trepitjar els talons al Fraikin a l’electrònic (5:4, m. 11).

Amb Rakocija (3) i Da Silva (2) als laterals atacants i Marc Cañellas (3) al centre, el Fraikin ha mantingut l’avantatge de dos gols arribant a la meitat del primer temps. Bom Bom (31%) també ha col·laborat, defensant amb molta eficàcia la porteria local. Amb això, al minut 19 arribava el primer avantatge significatiu, de quatre gols pels de Rama (10:6), amb el llançament d’Àlvaro Cabanas (2). Tot i que els d’Eduardo Garcia han reaccionat amb un parcial 3:1, el Fraikin ha pogut tancar la primera part marcada per l’efectivitat d’Edgar Pérez (6) des de la cantonada esquerra de la pista amb un 13:11.

Tres minuts després de la represa ha tornat l’avantatge de quatre gols pel BMG. Les aturades de Calle a la porteria han donat un respir al Zamora, que ha aconseguit reduir la distancia fins a només els dos gols (15:13, m. 34). Malgrat això, Reixach (1) ha posat el +4 al marcador (17:13, m. 36). Arribant al tercer quart de partit, s’ha tornat a reduir la diferència de gols fins als 2 favorables al Fraikin (19:17, m. 43), assegurant un final de partit més que disputat. Porras (5), molt còmode a la línea de l’àrea, retornava la diferència de quatre gols al marcador (21:17, m. 17).  Tot i l’exclusió a David Resina, es mantindria així fins a la recta final del partit gràcies a les intervencions de Marc Guàrdia (47%) a la porteria (23:19, m. 21).

Als últims minuts de partit, els de Rama han treballat la defensa i l’atac posicional per asegurar la superioritat. Amb això, han pogut sentenciar el marcador amb un 30:23 i assegurar dos punts que permeten l’escalada a la classificació i apropar-se a la Copa Asobal. La classificació del Fraikin per aquesta competició es decidirá en les dues properes jornades. El proper repte vallesà és aquest dissabte també al Palau, davant el BM Benidorm! Us hi esperem: #TotsalPalau!

Fraikin BM Granollers [30]: Guàrdia (47%), Cabanas (2), Porras (5), Bernatonis, Perez (6), Garcia, Ferrer, Valera (1), Figueras (3), Cañellas (3), Resina (1), Vukasin (3), Da Silva (2), Reixach (1), Almeida (31%), Márquez (3).

MMT Seguros Zamora [23]: Ceballos (3), Abalos (1), Ruiz, Dos Santos (5), Magadan (5), Martín (2), Calle (35%), Maide, Posado (14%), Gomez, Sandin (1), Mouriño (4), González (1), Cangiani (1), Prieto.

banner-festesoci2018-CAT