El treball dur i la lluita fins al final acosten la novena victòria del Fraikin a la Lliga Asobal. La defensa i la porteria, han estat altra vegada les claus dels dos punts!

El BM Benidorm ha sortit al 40x20 del Palau disposat a posar les coses molt difícils al Granollers. Així ho demostrava la seva defensa dura, que ha equilibrat el joc ràpid dels de Rama. La defensa del Fraikin, amb les aparicions de Bom Bom Almeida (21%), han estat suficients per dominar l’electrònic des dels primers minuts (2:1, m. 5).

Mijuskovic (43%), amb una actuació brillant sota porteria, ha permès l’empat d’un partit que començava molt igualat, protagonitzat per una defensa contundent en els dos conjunts (3:2, m. 8). Cap dels dos equips eren capaços d’imposar el seu ritme de joc, demostrant dubtes en l’atac estàtic, que en el cas del BM Granollers s’ha pogut resoldre amb la definició dels extrems.

Tot i això, la bona actuació dels de Rama ha permès una renda de 3 gols quan arribava el segon quart de partit (5:2, m. 14). L’avantatge s’ha imposat al marcador, tot i que el BMG no es trobava còmode a la pista i no aconseguia trobar el ritme que ha caracteritzat el seu joc les últimes jornades. Mentre que Mijuskovic aturava cadascuna de les pilotes, Simonet (2) arrossegava l’atac local, aconseguint espai per Rivero (7) i l’empat al minut 23 (6:6). El marcador baix evidenciava la manca d’efectivitat de cara a porteria dels de Rama i, tot i això, ha arribat l’empat de Cañellas (4)(7:7, m. 26). Finalment, el Fraikin ha pogut marxar al descans amb un 8:8.

A la represa s’ha mantingut l’alt ritme defensiu de la primera part. Passat un minut, l’avantatge dels d’Equisoain era ja de 2 gols (8:10, m. 31) però la connexió amb Gonzalo Porras (3), i la defensa vallesana, forçant el passiu del rival diverses vegades, ha permès l’empat (14:14, m. 39). El BM Benidorm s’avançava al marcador, però el Fraikin reaccionava amb Da Silva (3) al lateral dret i aconseguia altra vegada l’empat (16:16, m. 46).

Als últims deu minuts de partit, tornava Figueras a la pista per avançar el Fraikin altra vegada (19:18, m. 50), avantatge que s’ha pogut mantenir amb Marc Guàrdia (74%) controlant la porteria local. L’exclusió de Carlos Grau (4), vital a l’atac rival, ha suposat l’avantatge de 3 gols pels vallesans (22:19, m. 25), allunyant les opcions dels valencians quan quedaven només 5 minuts. Han pogut així sentenciar el partit amb una distància prudencial de 25:20.

 

Aquest resultat catapulta els de Rama a la tercera posició de la lliga, empatat a punts amb l’Helvetia Anaitasuna, segon. El dimecres vinent (20:30h, Guadalajara) el Fraikin afronta una de les cites destacades de la temporada davant el BM Guadalajara: l’equip que guanyi serà el que diputarà la Copa Asobal i el que aconseguirà marxar al descans de Nadal en les primeres posicions.

Fraikin BM Granollers [25]: Guardia (74%), Cabanas (2), Porras (3), Bernatonis (5), Pérez, Garcia, Ferrer, Valera, Figueras (3), Cañellas (4), Resina (2), Rakocija (1), Da Silva (3), Reixach (1), Almeida (21%), Márquez (1).

BM Benidorm [20]Marchan (1), Simonet (2), Rivero (7), Robles (1), Torrico (2), Esteban, González (1), Grado (4), MakariaSalinas (2), Morales, Cuartero, Calderón, PavanMijuskovic(43%), Rodríguez.

banner-festesoci2018-CAT