El Fraikin domina al Palau! A la recta final de la lliga, el Fraikin suma 2 punts vitals i segueix en la lluita per les primeres posicions!

Els de Rama, molt sòlids a la primera part, han marcat una distància de 6 gols i han agafat les regnes del partit. A la segona part han resistit als embats dels rivals amb una defensa molt rocosa.

El partit al Palau ha començat amb molta igualtat, amb Adrià Figueras (5) empenyent el marcador pel BMG, i Boisedu (10) fent-ho pel Sagunt. Una exclusió sobre Álvaro Ferrer ha suposat que el Fraikin s'hagués d'enfrontar als primers minuts amb un home menys, però han pogut mantenir la igualtat (3:3, m. 5). Bruixola, pels visitants, ha estat vital per mantenir el marcador igualat, fins que el Sagunt s'ha servit d'aquests errors en atac per sumar la primera superioritat del partit: 5:6 (m. 10).

La dinàmica del partit ha canviat al minut 20, quan els de Rama han aconseguit un +4 a partir del treball a la seva àrea, que li ha permès fer contraatacs (13:9, m. 21). Amb l'objectiu de tornar a dominar el partit com als primers minuts, el Port Sagunt ha iniciat una sèrie d'atacs ràpids, però no han trobat el seu objectiu. Al contrari, el Fraikin ha pogut marxar fins als 6 gols d'avantatge amb un altre parcial de gols (16:10, m. 23). Spiljak (2) ha aconseguit reduir la distància fins als 4 gols (16:12, m. 26), però no ha fet perillar el domini vallesà del partit. Finalment, el Fraikin ha pogut tancar el primer temps amb una superioritat significativa de 6 gols (18:12, m. 30)..

A la represa, el Fraikin ha perdut part del seu bon joc, essent impossible mantenir la renda de gols. Amb les aturades de Bruixola i uns atacs ràpids, els de Berrios han reduït la diferència fins als 2 gols (21:19, m. 38), forçant la reacció vallesana per la victòria. Tarrafeta (2) ha aturat la ratxa valenciana anotant i causant l'exclusió 2 minuts de Zmvac (1), fet que ha permès recuperar les regnes del partit.

Les coses se'ls han posat difícils quan s'han hagut d'enfrontar al rival amb només 4 jugadors, davant les exclusions de Bernatonis (2) i Martínez (1). Han pogut salvar aquesta situació amb un sol gol a favor dels rivals, que s'han situat a només 2 gols (24:22, m. 45).

Amb un avantatge vallesà de 3 gols arribant a l'últim quart de partit (27:24, m 48), el Fraikin seguia sense trobar la clau de l'atac; tot i això, els contraatacs han tornat a ser el revitalitzador del BMG. Els de Berrios han intentat aturar-los, amb una defensa mixta sobre Cañellas i Tarrafeta, però els de Rama, molt sòlids en defensa i a la porteria de Guàrdia, han afrontat els últims cinc minuts amb 3 gols de marge (31:28, m. 55), suficients per firmar definitivament una victòria de mèrit per 3 gols: 33:30. Són dos punts necessaris per seguir vius a la lluita per les primeres posicions, en la recta final de la lliga: queden només 9 partits pel desenllaç i, a dia d'avui, el Fraikin és tercer (a l'espera del xoc entre l'ABANCA Ademar de León i el Quabit Guadalajara).

Fraikin BM Granollers [33]: Guàrdia (25%), Cabanas (7), Porras (1), Bernatonis (2), Perez (4), Garcia (3), Ferrer, Martínez (1), Figueras (5), Cañellas (1), Gassama (3), Rakocija (1), Silva (2), Almeida (23%), Márquez (1), Tarrafeta (2).

Fertiberia Puerto Sagunto [30]: Zmavc (1), Ruiz, Perez de Inestrosa (4), Querin (6), Spiljak (2), Bruixola (28%), Sifre (3), Chueca, Rodríguez (3), Alegre, Nebot, Fernández, Linares, Boisedu (10), Floques (2).

banner-festesoci2018-CAT