fbpx

El primer partit de lliga s'ha resolt amb bon resultat pel Fraikin BM Granollers. Es tracta d'un inici positiu, que dóna aire i confiança als de Rama davant un Quabit Guadalajara dur

El primer partit de lliga, que ha començat tard a causa de les inclemències meteorològiques, s'ha iniciat amb un BM Granollers desconcentrat, amb dificultats per entrar al partit. Les aturades ja des de bon inici de Jota Hombrados per part del Guadalajara ho posaven encara més difícil, mantenint el partit empatat durant el primer quart (4:4, m. 14).

Quan faltaven deu minuts pel tancament de la primera part, el Fraikin ha aconseguit un avantatge de 4 gols (9:5, m. 22) servint-se dels contraatacs i el joc ràpid. Un coixí que ha estat suficient per tancar la primera part còmodament, amb una diferència de 5 gols (13:8).

FerrerGuadalajara

Al segon temps, l'avantatge ha augmentat fins als 8 gols (19:11, m. 35) gràcies a les aturades de Bombom, impecable sota pals, i els contraatacs transformats per Edgar Pérez, davant d'un Guadalajara amb pocs recursos pel que fa a l'atac. Amb això, els de Rama han arribat a l'últim quart de partit amb 7 gols d'avantatge (21:15, m. 45), jugant amb jugadors novells a la lliga com Franco i Martínez, els extrems provinents del planter. Quan faltaven 2 minuts pel final ha arribat una baixada de rendiment dels de Rama, encaixant un parcial 4:8, i situant-se 25:23. Tot i aquest desajust, els locals han apretat en defensa i han pogut guanyar el primer duel de la temporada davant d'un equip que l'any passat els va posar les coses molt difícils, amb un resultat ajustat de 26:23.

Tot i ser els primers, aquests dos punts suposen una alenada d'aire important, consoliden el treball de pretemporada i donen confiança als de Rama per seguir empenyent a les primeres jornades de la lliga. La setmana vinent visitaran Pamplona (Dissabte, 19:30) disposats a disputar els dos punts al BM Logroño La Rioja. Podràs seguir el partit a través de l'app LaLigaTV i Twitter.

Fraikin BM Granollers [26]: Guàrdia, Perez (4), Lancina, M. Garcia, Ferrer, Valera (1), Figueras (2), Maestro (4), Martínez (1), Gassama (2), Rakocija (2), Popovic (1), Franco, Almeida (45%), Márquez (2), A. García (7).

Quabit Guadalajara [23]: Parra (1), Mellado (2), Serradilla (2), Márquez (5), Sanz, Vigo (5), Eceolaza (50%), Sánchez-Migallón, Moya (4), Gallardo, Garcia (1), Paredes (3), Hombrados (37%).

banner-festesoci2018-CAT