fbpx

El partit de J11 a Huerta del Rey tenia molt a dir pel que fa a la classificació per a la Copa Asobal. Amb aquest objectiu a curt termini, el Fraikin ha aconseguit la segona victòria de la temporada fora de casa.

Huerta del Rey ha rebut el Fraikin ple a vessar per una bona causa: el ‘Movember’, l’esdeveniment anual en el qual els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de novembre per conscienciar sobre qüestions de salut masculina. Durant els primers minuts del matx Serdio i Figueras han dirigit els seus respectius equips, que han mantingut el lluminós igualat, en bona part també gràcies a les aturades de Bom Bom.

El primer desequilibri del partit ha estat favorable al Fraikin que, tot i estar en inferioritat, ha aconseguit el 3:5 (m. 10). L’avantatge vallesà no s’ha allargat: el Valladolid ha disminuït les opcions del Fraikin amb una defensa mixta a Tarrafeta i han empatat (8:8, m. 15). La igualtat, en un ritme frenètic i amb moltes pèrdues de pilota, s’ha mantingut durant els últims cinc minuts de la primera meitat, quan els val·lisoletans s’han pogut avançar fins al 16:14.

A la represa, Ian Tarrafeta ha empatat pel BMG davant un Recoletas descol·locat. Amb un parcial 0:3, el Fraikin ha aconseguit el 16:17, un +1, i amb un altre 0:3 ha posat el 19:22 arribant a l’últim quart de partit. Tot i això, els vallesans no han pogut trencar el partit, i han vist com els de Pisonero empataven 22:22. A partir d’aquest canvi en la dinàmica, el matx s’ha tornat a decantar pel Fraikin, encara amb Tarrafeta i Figueras imparables, i han aconseguit el 23:25 quan quedaven 10 minuts pel final del partit. Han pogut ampliar la diferència fins als +3 (25:28) entrant a l’sprint final del partit, i finalment l’han pogut tancar amb un important 29:32.

Els dos punts que aconsegueixen en aquesta jornada són vitals per a encarar l’objectiu a curt termini, la Copa Asobal que es disputarà a mitjans de desembre, i a llarg termini, per mantenir-se a la part alta de la lliga! La propera cita del Fraikin és aquest diumenge a Eslovènia, per disputar el partit de tornada de la R3 de la Copa EHF, a les 18:45h (Esport 3 i Ràdio Granollers) en el que han de remuntar 1 sol gol! Som-hi Fraikin!

Recoletas Atlético Valladolid [29]: D. Camino (6), López, González (1), Turrado (1), D. Pérez (3), Fernández (2), Río (2), Calle (28%), C. Pérez, Serdio (6), Martínez, R. Pérez (2), Mouriño (1), M. Camino (2), Garcia (2), Rodríguez (1).

Fraikin BM Granollers [32]: Guàrdia, Lancina, Garcia, Ferrer, Valera, Figueras (13), Martínez (1), Gassama (1), Saez (1), Rakocija, Tarrafeta (10), Popovic, Franco (1), Almeida, Márquez (2), A. Garcia (3).

banner-festesoci2018-CAT