fbpx

Al partit d’avui, corresponent a la catorzena jornada, el Fraikin ha fet gala de la seva millor versió per aconseguir dos punts que poden ser el passi per la Copa Asobal! Queda encara una jornada per a certificar-ho, en la que, si guanya, el Fraikin serà a la Copa Asobal de la setmana vinent!

El Fraikin, sense Oswaldo, A. García i Edgar Pérez, ha fet front al partit de la catorzena jornada —el segon de la setmana— amb la vista posada en la Copa Asobal, que es disputarà al final de la primera volta (15 jornades). Al Fraikin li calien els 4 punts restants en joc per entrar-hi depenent d'ell mateix, i avui ha fet un pas endavant aconseguint-ne dos. 

Les pilotes perdudes a l’inici del partit han castigat el Fraikin, que ha vist com el Benidorm s’avançava 3:5 als primers minuts. Malgrat aquest desajust inicial, els vallesans han pogut empatar el partit (6:6) i començar a mirar el rival de tu a tu. La primera superioritat pels locals ha estat al minut 15 (9:8), s’ha ampliat fins a l’11:9 al 20 i fins al 16:11, quan els vallesans han ajustat del tot el seu joc. Els de Rama han mantingut la diferència fins al descans, tancant així la primera meitat amb un resultat de 17:14.

A la represa, el Fraikin ha mantingut la bona tònica de la primera part, mantenint el +4 als primers minuts (21:17, m. 38) i obrint fins al +6 per afrontar l’últim quart de partit amb un important 24:18. Aquests han estat els millors minuts de la jornada pel BMG que, amb Valera, Tarrafeta i Màrquez a la primera línia han pogut seguir obrint la bretxa al marcador, malgrat els intents dels rivals per acostar-se. Amb això, el Fraikin ha pogut tancar la catorzena jornada amb una victòria vital al Palau, per 30:26, que l’apropa a la Copa Asobal!

Caldrà esperar al resultat dels vallesans a la propera jornada, davant el BM Sinfín, per veure si certifiquen matemàticament el seu lloc a la Copa Asobal! #SomhiFraikin

Fraikin BM Granollers [30]: Guàrdia (37%), Lancina, M. Garcia (1), Ferrer, Valera (1), Figueras (10), Martínez, Gassama (2), Saez (2), Rakocija (1), Tarrafeta (6), Popovic, Franco (1), Almeida, Márquez (6).

BM Benidorm [26]: Marchan, Porras (1), Simonet (3), Rivero (5), Robles (1), Pavan (4), Dapiran (5), Grau (2), Revin, Cabanas (1), Calderón (1), Vial, Skillhammar, Mijuskovic (27%).

banner-festesoci2018-CAT