fbpx

Tot i que el Fraikin no va mostrar la seva versió, va ser solvent a La Catedral, per aconseguir dos punts davant l’Helvetia Anaitasuna.

Foto: Óscar Lozano (Helvetia Anaitasuna). 3/3 pel Fraikin a la segona volta de la lliga! Tot i la dificultat de la tercera cita en una Catedral en la
que no coneixien la victòria en les últimes dues temporades, el Fraikin s’ha mantingut ferm davant d’un Anaitasuna amb moltes pèrdues de pilota! Els de Rama es refan així de l’ensopegada de diumenge a la EHF Cup davant d’un totpoderós THW Kiel.

El partit va començar tal com desitjava el BMG, amb un 1:4 motivat pel lideratge ofensiu de Maestro. Aquest +3 va obrir precedent, mantenint-se així durant bona part de la primera meitat, amb els gols dels joves Franco i Martínez, especialment efectius davant la porteria de Patrick Bols. Les aturades d’Almeida també van ser un dels punts claus del Fraikin, que va poder tancar la primera part amb un còmode 10:15.

La segona meitat va ser un monòleg del BMG, tot i els intents de Ceretta i Krsmancic per revertir la situació. Els de Rama van aconseguir el 12:19 del minut 35, un +7 que mantindrien els més joves de la plantilla, com són Valera, Rakocija, Márquez, Popovic, Franco i Martínez, per tancar un bon partit amb un 24:32! Amb aquests 2 punts es repeteix la gesta de la setmana passada: el Fraikin va dormir segon, tot i que al final de la jornada passada va veure com l’Ademar i l’Irún el superaven. Aquesta setmana, però, no podrà ser igual, ja que s’enfronten aquests dos equips, i el Fraikin podrà mantenir, al menys, la tercera posició.

Un cop fets els deures a la lliga, el Fraikin viaja aquest cap de setmana a Gudme, Dinamarca, per afrontar el segon partit de la fase de grups de la Copa EHF davant el GOG, després de perdre contra el Kiel i que aquest guanyés al KS Azoty Pulawy ahir. Per la seva banda, el GOG també és un dels favorits, ja que va guanyar al KS Azoty Pulawy a la primera jornada. Som-hi, Fraikin!

Helvetia Anaitasuna [24]: Bols, Salazar, Etxeberria (2), Mendez (2), Bazán (2), Vaquer (4), Chocarro (6), Pujol, Goñi, Ugarte, Nantes (3), Gastón (1), Ceretta, Krsmancic (1), Meoki (1).

Fraikin BM Granollers [32]: Almeida, Guàrdia, A. García (2), Franco (5), Martínez (1), Maestro (4), Figueras (5), Lancina (2), M. Garcia, Ferrer, Valera (2), Rakocija (5), Popovic (1), Márquez (4), Sáez (1).

banner-festesoci2018-CAT