fbpx

El Bidasoa Irún va saber passar ahir per sobre d'un Fraikin irregular, castigat per les baixes i alguns errors.

El duel entre segon i tercer acaba a favor del segon, i amb aquest bona part de les opcions del Fraikin per entrar a la segona plaça, l'ostentada plaça que pot suposar entrar a la Velux Champions League. El Bidasoa, molt fort des de l'inici i constant en el seu joc, va poder aguantar les envestides del Fraikin, irregular pel que fa al seu joc.

El partit va començar desfavorable al BMG, amb un 1:4 (m. 6) i un 2:7 (m. 10), amb alguns problemes en defensa del Fraikin davant d'un atac basc molt ben engreixat. De mica en mica, el BMG va aconseguir entrar al partit, aconseguint arribar al 10:13 del minut 24 amb el lideratge ofensiu d'Antonio García, que va trobar la connexió amb Figueras, i el lideratge defensiu del duet García-Ferrer, al centre. Amb això, van poder oblidar els mals minuts inicials per tancar la primera part amb un destacable 12:14 que suposava la primera amenaça pels de Jacobo Cuétara.

A la represa, va arribar el cobdiciat empat pel BMG (15:15), amb tot un equip que havia de fer front a un Léo Renaud que estirava els rivals amb els seus encerts. Durant el tercer quart de partit es va mantenir la pugna entre els vallesans i els irundarres, fins que aquests van posar el 21:23 al minut 42. Els visitants van saber mantenir aquest avantatge, tot i les aturades de Bombom i els bons minuts de connexió amb Figueras. Finalment, el Fraikin no va poder aprofitar una possessió per empatar, després d'un penal aturat, i es va haver de conformar amb un 24:25 que evidencia la lluita que es va viure ahir al vespre al Palau. Perden així dos punts importants que haguessin suposat l'assalt a la segona plaça i hauran d'esperar fins al final de la jornada per veure a quina posició se situen, tenint en compte la proximitat pel que fa als punts del tercer al setè classificat.

Mentrestant, els de Rama han de començar a preparar el partit de diumenge, davant el KS Azoty-Pulawy, a qui coneixen de ben a prop! El BMG necessita els 2 punts per seguir viu a la Copa EHF, i els vol guanyar davant de l'afició, diumenge, a les 19:30! Si no pots venir al Palau, podràs seguir el partit a través d'Esport 3, Ràdio Granollers i el compte de Twitter del BM Granollers! #EuroGranollers

Fraikin BM Granollers [24]: Guàrdia (21%), M. Garcia, Ferrer, Valera (3), Figueras (7), Ferré, Maestro (1), Martínez (1), Gassama (2), Saez (1), Rakocija (1), Popovic, Franco, Almeida (50%), Márquez (3), A. García (5).

Bidasoa Irún [25]: Luan (20%), Cavero, Zabala (1), Aldaba, Odriozola (1), Serrano (1), Ledo (33%), E. Salinas (3), Barthe (2), De la Salud (4), Rénaud-David (7), R. Salinas (4), Azkue, Tesoriere, Seri (2).

Banner Inferior