fbpx

Victòria important del Fraikin davant d'un dels últims classificats de la taula per seguir en la pugna per les posicions europees! El Fraikin feia dues setmanes que no guanyava, després d'haver-se hagut d'enfrontar al Bidasoa Irún i a l'Abanca Ademar León!

Sense Bombom, Tarrafeta, Lancina i Perez, el Fraikin ha viatjat a Pontevedra disposat a retrobar-se amb la victòria, després de no haver-ho pogut fer durant dues jornades consecutives contra dos equips de la part alta de la taula, com són Bidasoa Irún i Abanca Ademar León. Amb això, i gràcies a la perseverança, el Fraikin s'enduu els dos punts d'aquesta jornada davant el Teucro, penúltim classificat de la taula. 

El partit ha començat amb un Teucro fort, empès pel primer gol de l'exBMG Ismael Bela, actualment amb molt protagonisme al conjunt gallec. Els de Montes s'han pogut imposar amb un 4:1 (m. 6), una diferència que han mantingut fins al minut 10 (6:2), quan ha començat la reacció vallesana. Amb un parcial 0:6, facilitat pels gols d'Antonio García i les aturades de Guàrdia, el Fraikin ha pogut agafar per primera vegada les regnes del partit, imposant-se amb un 6:8 (m. 17) i podent tancar la primera part amb un 9:12 després de gairebé 10 minuts en que els 2 conjunts no han pogut superar a Marc Guàrdia i a Jorge García. 

A la segona part, el Fraikin ha pogut mantenir la seva diferència durant els 30 minuts. Ha vist com els locals s'acostaven fins al 15:16, empesos per Poveda (m. 40), però les aturades de Guàrdia i els gols de Figueras i García han estat suficient per mantenir els de Rama per davant, aguantant les embestides pontevedreses que s'han allargat fins minut 17 (20:21), a partir del qual el Fraikin ha aconseguit una renda de 3 gols per acabar el partit amb comoditat, amb una diferència de 24.29

Amb aquests 2 punts, el Fraikin es manté a la sisena posició, a l'espera que Logroño i Ademar acabin la seva vint-i-unena jornada! Els de Rama tornen a la càrrega dissabte vinent, a les 20:30, a casa! #SomhiFraikin #TotsalPalau

Condes de Albarei Teucro [24]: Garcia (27%), Poveda (7), Moyano, Rial, Santana, Gomez (1), Cutura (6), Gehrhardt (4), Piovarczk, Fischer (2), Bela (1), Prada, Pereiro, Garrido, Mosquera, Pérez (3). 

Fraikin BM Granollers [29]: Guàrdia (35%), M. Garcia, Ferrer, Valera (1), Figueras (8), Ferré, Maestro (3), Martínez (1), Gassama (1), Sáez (2), Guiteras, Rakocijas (2), Popovic (2), Franco, Márquez (2), A. García (7). 

 

Banner Inferior