fbpx

Tot i que a la primera part van trontollar, el Fraikin va poder imposar-se definitivament a l’Alcobendas, últim classificat, per entrar a les places europees.

El matx entre el Fraikin i l’Alcobendas, amb el cansament afegit del Fraikin de l’últim viatge d’EHF, s’ha resolt positiviament pel BMG. Tot i això, ha estat un partit amb altibaixos, on els visitants han fet valdre la seva qualitat al 40x20.

El partit ha començat amb els dos conjunts forts, tot i que desafinats de cara a porteria. A partir del minut 5, el matx ha agafat cos i els dos conjunts s’han pogut començar a mirar cara a cara, partint del treball defensiu. El primer avantatge significatiu del partit ha estat pels visitants, els quals, amb un parcial 0:3 facilitat per les aturades de Patotsky, s’han pogut imposar amb un primer 4:6 (m. 10).

Però la reacció vallesana no s’ha fet esperar: els de Rama, dirigits per Valera, han posat el 7:7 fent el primer cop d’autoritat. L’empat s’ha mantingut en els minuts restants, amb altibaixos per part dels dos conjunts, fins al minut 25, quan els visitants han aconseguit el +2 (10:12). Amb treball el Fraikin ha pogut empatar, però ha vist com l’Alcobendas tancava la primera part amb un 13:14.

A la represa, l’empat a ha arribat al minut 34, tot i que no ha durat massa perquè el BMG, disposat a canviar el rostre del partit, ha posat el 17:15 amb l’ajut de les aturades de Guàrdia. La imposició del Fraikin s’ha mantingut, ampliant la diferència fins el 20:16 al minut 47. A partir d’aquesta diferència, el Fraikin ha pogut començar a jugar sentint-s-e còmode, ampliant la diferència fins el +5 (25:20) a 5 minuts pel final del partit. Finalment, el Fraikin ha mantingut la fermesa suficient per imposar-se per 27:23 i aconseguir dos punts importantíssims al tram final de lliga.

Amb aquest resultat, el Fraikin se situa quart, tenint en compte l’empat entre el Logroño i el Barça, i entra en places europees. No cal esperar gaire per tornar-los a veure en acció: hi tornaran aquest diumenge, a les 19:00h, davant el Gog Handbold danès en l’últim partit de la fase de grups de la EHF Cup. #SomhiFraikin #EuroGranollers

Fraikin BM Granollers [27]: Guàrdia (46%), M. Garcia, Ferrer, Valera (3), Figueras (5), Ferré, Maestro (7), Martínez (2), Gassama (6), Saez, Rakocija, Popovic, Franco, Almeida (30%), Márquez (4).

Secin Group Alcobendas [23]: Pelidija (4), Martín, Catalina (3), de la Rubia (2), Velasco (5), Ortega (1), Gutiérrez (3), Crespo (4), Gimeno, Patotsky (29%), Nieto (1), Darri, Rodríguez, Antón (28%).

banner-festesoci2018-CAT