fbpx

El Fraikin no pot superar la constància del Cuenca! Els de Rama cauen a semifinals de la Copa del Rei tot i haver fet una bona competició!

Fotografia: JL Recio.

Tot i començar fort, el Fraikin ha vist com el Conca se n’anava al descans amb un +7. Tot i fer una bona segona part, els de Rama no han pogut superar la diferència desfavorable i queden fora de la Copa del Rei. El Fraikin ha començat el partit motivat, imposant-se amb un primer 2:3 que prometia molt. Però la duresa dels de Conca no els ha acompanyat: els de Jiménez han aconseguit marxar fins al 9:4 arribant al primer quart gràcies a les aturades de Maciel.

A partir del segon quart de partit, els de Rama han pogut acostar-se fins el 9:6, però no ha estat suficient, perquè amb una segona embestida, el Conca ha deixat els vallesans enrere. Diversos ofensius errors pel Fraikin davant la defensa dura del Cuenca han suposat que el Fraikin veiés com els de Lídio Jiménez marxéssin fins el 14:6 (m. 22).Tallar la connexió amb Figueras ha estat la clau del Liberbank, que eliminant aquest recurs han tallat bona part de les opcions vallesanes. Als últims minuts de la primera part, després d’un temps mort de Rama, el Fraikin ha començat a canviar la seva tònica per plantar cara als de Lídio Jiménez, tancant la primera part amb un 17:10.

A la represa, el Fraikin ha intentat a tota costa donar la volta al partit. S’han acostat fins al -6, distància que han mantingut durant el tercer quart de partit tot i els intents dels de Rama per posar remei a la situació. A l’últim quart de partit, i amb un 22:17, el Fraikin ha aconseguit guanyar terreny al Cuenca amb Tarrafeta a la pista.

Tot i això, la reacció vallesana ha estat tardana, ja que no han aconseguit eixugar tota la diferència al marcador, tot i a posar-se només 3 gols per sota a 5 minuts pel final (24:21). Amb això, el Liberbank Cuenca s’ha imposat al marcador i ha aconseguit classificar-se per la final de la Copa del Rei amb un resultat final de 26:22.

A l’arribar a la final davant el FC Barcelona, ja classificat per la Velux Champions League per la temporada vinent, aconsegueixen també una plaça per la Copa EHF, motiu pel qual el Fraikin s’haurà d’exigir el 200% a la lliga. La setmana vinent és setmana de concentracions estatals: Figueras està convocat amb els Hispanos, i Valera i Franco amb els Hispanos Júnior. Tornaran a la càrrega durant setmana santa: viatgen precisament a Cuenca per enfrontar-s’hi Dissabte Sant.

Liberbank Cuenca [26]: Dutra (4), Doldán (2), Suárez (2), Mendoza, Baronetto (3), H. López (1), Moscariello (1), Alves (2), Nolasco, Rio (1), S. López (6), Garajonay, Montoro (4), Maciel, Taravilla.

Fraikin BM Granollers [22]: Guàrdia, M. Garcia, Ferrer, Valera (1), Maestro, Martínez (1), Gassama (7), Sáez (3), Rakocija, Tarrafeta, Popovic, Franco, Almeida, Márquez (1), García (5).

banner-festesoci2018-CAT