fbpx

El Fraikin va topar ahir amb un Nava debutant, en una lluita que es va allargar des del principi fins al final del partit.

Nou entrebanc del Fraikin BM Granollers en el seu debut al Palau en un duel més igualat del previst davant el Viveros Herol BM Nava. La primera visita dels de Dani Gordo, rescent ascendits a la màxima divisió, no va tenir un bàndol dominant, quelcom que queda palès en l’empat entre els dos conjunts.

El partit va començar amb comoditat pel Fraikin, que entrava amb facilitat a la defensa segoviana i trobava a Figueras una ocasió rere l’altra. Les aturades de Sastre, molt encertat, també hi van contribuir, fent arribar contraatacs en nombroses ocasions. Malgrat l’avantatge inicial (6:4, minut 13), rapidament els de Gordo van entrar al partit, plantant cara al Fraikin durant la primera meitat, que va transcorrer amb un intercanvi de gols i un 13:11 final.

A la represa, el Fraikin va aconseguir la màxima diferència al marcador, amb un 14:11, però rapidament els visitants van eixugar la diferència empatant 15:15 amb els gols d’Ajo i les intervencions de Lamariano.

Amb el pas dels minuts, i veient la capacitat del Nava per resistir els diferents embats vallesans, els de Rama van anar veient minvades les seves possibilitats. Primer amb un 0:3, que col·locava els rivals amb un 19:21 d’avantatge i, després d’arrancar-los un 24:22 a favor, un segon 0:3 que significava l’empat 25:25 i la pèrdua d’un punt important.

Afortunadament, el BMG va anunciar ahir el fitxatge de Drasko Nenadic, un lateral esquerre que coneix de bona mà el sistema de treball vallesà i de ben segur podrà aportar al conjunt de Rama. El Fraikin torna a la càrrega el proper dissabte: viatja a Santander, on s’enfrontarà al Liberbank Cantabria Sinfín (18:00, la Albericia).

Fraikin BM Granollers [25]: Guàrdia, Gurri, Pérez, Lancina (2), Garcia, Valera, Márquez (5), Figueras (10), Martínez (1), Gassama (1), Sastre (35%), Tarrafeta (5), Popovic, Franco, Bonanno (1).

Viveros Herol BM Nava [25]: Bernabeu (1), Calado (2), Fernández (2), Seabra, Casado (1), Virseda, Ajo (5), D’Antino (3), Sánchez, Villagrán (3), Pérez Arce (6), Alonso, Lamariano (32%), Rosales, Kisselev (2).

Banner Inferior