fbpx

El Fraikin cau eliminat a la tanda de penals i queda eliminat a quarts de la #CopadelRey2018! Després d'una dura i llarga lluita, la balança s'ha decantat cap els rivals, que han tingut més sang freda als penals. 

Una nova edició de la Copa del Rey, celebrada enguany al Madrid Arena, ha rebut el Fraikin BM Granollers amb els braços oberts al seu encontre de quarts de final davant l'Ángel Ximénez-Avia Puente Genil. El Fraikin ha començat el partit en atac un pel desconcentrat, sense trobar espais clars, però tot i això els andalusos no han pogut avançar-se al marcador. Transcorreguts els primers minuts d'adaptació, han arribat les primeres aturades de Bom Bom i amb aquestes els contraatacs que han mantingut la superioritat vallesana (5:3, m. 9) amb els de Moyano sempre enganxats a l'electrònic.

Dues recuperacions consecutives de pilota han permès aconseguir el primer avantatge significatiu al marcador, de tres gols arribant al segon quart (9:6). La bona dinàmica s'ha aturat momentàniament gràcies a la bona actuació de De Hita sota pals, la pèrdua de pilotes vallesanes i la manca d'encert, de manera que els pontanos han pogut empatar un partit fins al moment liderat pel BMG (9:9, m. 18) amb un parcial 0:3. Amb el matx empatat, el Puente Genil ha pres el lideratge del partit, seguint amb l'implacable De Hita sota pals i una defensa impenetrable. Malgrat això, el Fraikin ha recuperat el bon joc sota la batuta de Cañellas i ha pogut tancar una primera part inestable amb dos valuosos jocs d'avantatge (13:11, m. 30).

A la represa, els vallesans han sabut aprofitar el seu avantatge inicial per trencar el partit amb un avantatge de 4 gols (15:11, m. 32). La distància s'ha tornat a retallar fins a només 1 gol a causa d'una exclusió a Marc Cañellas, i els de Rama han vist com els andalusos empataven el partit altra vegada (16:16, m. 38) amb un parcial 4:1. Amb l'objectiu d'aconseguir el passi a la semifinal, el Fraikin ha tornat a avançar-se amb un +2 amb dos gols consecutius d'Àlvaro Cabanas (18:16, m. 43).

Entrant als últims 10 minuts de partit, els de Moyano han tornat a empatar (18:18, m. 50), demostrant que no estava tot dit, i s'han posat per primera vegada per davant amb dos gols d'avantatge (18:29, m. 54). Tot i les dificultats per resoldre efectivament els atacs, el Fraikin ha empatat el partit quan quedaven 4 minuts pel final (20:20, m. 56). A l'últim minut, Jiménez ha tornat a avançar els de Moyano i Cabanas, ha tornat a empatar el matx. Amb 15 segons per davant i un últim atac per davant, els pontanos no han pogut tornar-se a avançar, de manera que el partit ha passat a la pròrroga amb un 22:22 al marcador.

Als primers cinc minuts de la pròrroga ambdós equips han perdut diverses pilotes, fins que Adrià Figueras ha avançat el Fraikin (23:22, m. 63) i Moreira ha tornat a igualar l'encontre. Amb això, la primera part ha acabat altra vegada amb empat, després dels gols de Moya i Figueras. Durant la segona part de la pròrroga, Figueras ha tornat a anotar, avançant el Fraikin, però Rudovic ha tornat a igualar el marcador. Bernatonis ha fallat un tir davant la porteria de Oliva, que Moya ha aprofitat per posar el +1 pels andalusos. Finalment Figueras ha empatat per última vegada, ja que s'ha acabat la segona pròrroga i han passat als tirs de penals.

A la tanda de penals, els jugadors de Moyano han aconseguit marcar tots els penals, excepte un que ha aturat Marc Guàrdia. Per contra, els jugadors del Fraikin només n'han aconseguit marcar 1 —Tarrafeta i Resina han fallat— de manera que queden eliminats de la Copa del Rey a quarts de final amb un resultat de 29 a 31.

Foto: Rafa Aparicio / Asobal

Ángel Ximénez-Avia Puente Genil [31]: Costa (2), D. Jiménez (8), Moya (4), Cuenca (2), Bujalance, De Hita (41%), Muñoz (3), Oliva (44%), Moyano, Revin, Moreira (4), Rudovic (6), Vázquez (2), Porras.

Fraikin BM Granollers [29]: Guàrdia (50%), Cabanas (5), Porras (1), Bernatonis (3), Pérez (2), Garcia (1), Ferrer (1), Figueras (8), Cañellas (3), Resina (1), Gassama, Rakocija, Da Silva (1), Almeida (28%), Márquez (3), Tarrafeta.

 

Banner Inferior