fbpx

El Fraikin remunta el gol de desavantatge que tenia del partit d'anada i passa a la fase final de la Copa del Rei

El Fraikin BM Granollers va remuntar el gol de desaventatge que tenia amb l'Ángel Ximénez Puente Genil i va superar l'eliminatòria de la Copa del Rei. D'aquesta manera, l'equip d'Antonio Rama es classifica per la fase final de la competició.

Els vallesans van trencar el partit poc abans del descans gràcies a un parcial de 5 a 0 que els va distanciar a sis gols d'avantatge. A la segona part, l'equip va mantenir el control i el ritme del partit en tot moment davant d'un Ángel Ximénez que no va saber reaccionar.

Pol Sastre decisiu

L'encert de Pol Sastre a la porteria va ser molt important per l'equip a l'inici del partit. Amb tres aturades seguides va donar ales a l'equip que ràpidament va fer un parcial a favor per trencar el partit. Una actuació més que deixa clar el bon moment de forma del porter granollerí. El passa dijous ja va fer intervancions importants per retallar diferències al partit d'anada i ahir, una vegada més, va ajudar a l'equip fent una gran actuació

Fraikin Granollers [28]: Sastre, Figueras (4), Nenadic (2), Martínez, Gassama (3), Maestro (2), Tarrafeta (5), Pérez (3), Lancina, Marc García (1), Valera (3), Márquez (4), Popovic, Franco (1) i Bonanno.

Ángel Ximénez-Avia [21]: De Hita, Da Silva, Castro (4), Javi García (5), Tuà (2), Alonso (5), Estepa (2), Ahmetasevic (p), Barros, Consuegra (1), Cuenca, Gonçalves i Dashko (2).

Parcials cada cinc minuts: 2-1, 4-2, 6-4, 8-7, 12-7 i 14-10 (descans); 17-11, 18-13, 20-14, 21-16, 24-17 i 28-21 (final).

Àrbitres: Moyano Prieto i Merino Mori (Castella i Lleó). Van excloure a Oswaldo Maestro (2).

Incidències: Partit corresponent a la tornada de l'eliminatòria de la Copa del Rei disputat al Palau D’Esports de Granollers davant d'uns 1.000 espectadors.

Banner Inferior