El Fraikin Granollers va perdre per d'un sol gol a la pista del Porto a la tercera jornada de la fase de grups de la copa EHF després d'anar per davant en gairebé tots els trams del partit.

L'equip català va controlar el partit durant 40 minuts, però en la segona part l'equip local, que es jugava continuar viu en la competició, es va esplaiar amb una defensa excessivament dura i va aconseguir canviar el resultat. L'equip portugués es va topar contra la defensa vallesana que va anul·lar el pivot Alexis Borges, i contra el porter Vicente Álamo en els llançaments exteriors.

El tècnic local va fer rotacions en tota la seua primera línia per a intentar peentrar en la defensa del Fraikin, però els de Viver i Rama van aconseguir un primer avantatge clar (2-7) després de la primera cambra primerenca. El tècnic portugués va demanar un temps mort i va aconseguir centrar la seua defensa. Al Granollers li va costar més marcar i els lusitans van començar a retallar els diferències fins a empatar a 9 (25') amb quatre contraatacs consecutius. Arnau Garcia va trencar el parcial i Adrià Pérez va marcar el 9-11 amb què va acabar la primera part. La nota negativa va ser una lesió de genoll d'Adrià Figueras.

El Fraikin es va tornar a escapar en els primers minuts del segon temps, però llavors l'equip de Portugal va començar a defensar amb duresa i va frenar l'atac del BM Granollers. Els lusitans van aconseguir un parcial de 5-0 i es van posar per davant. Pol Sastre, que havia entrat en els minuts finals per Vicente Álamo, va aconseguir aturar un parell de pilotes des de la distància i, amb gols de Silva i Cañellas, el Fraikin BMG es va posar a un només gol. Però Areia va aconseguir el 23-21 des de la cantonada després d'un atac molt treballat. Quintana va parar la següent a Resina i així es va morir el partit. Encara que Sastre va tallar una altra, el 23-22 de Resina va arribar sobre la botzina. Els dos equips es tornaran a veure les cares aquesta setmana, però aquesta vegada en el Palau d'Esports.

 

Podeu veure les estadístiques del partit aquí.

 

23 - FC Porto (9+14): Quintana (Laurentino), Rodrigues, Martins (1), Moreira, Borges, Santos (1p), Matic –equip inicial–; Iturriza (1), Leandro (3), Spelic, Morales, Sousa Silva (2), Salina (3), Carrillo (3, 2p) i Areia (9).

22 - Fraikin BM Granollers (11+11): Álamo (Sastre), Cabanas (4, 3p), Marc García, Álvaro Ferrer, Adrià Figueras, David Resina (2), Silva (5) –equip inicial–; Porras, Arnau García (4), Adrià Pérez (2), Marc Cañellas (5), Gassama i Kasal.    

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació

banner-festesoci2018-CAT