El Fraikin BM Granollers va oferir una autèntica exhibició davant el FC Porto, al que va guanyar per 33-22 i li va retornar la moneda al conjunt portugués, per la qual cosa manté intactes les seues opcions de classificació en la Copa EHF

El conjunt de Carlos Viver, que venia de perdre a Portugal per la mínima, estava obligat a guanyar per a seguir tenint opcions de classificar-se per als quarts de final. Això implicava guanyar aquesta trobada a casa, intentar guanyar també al fins ara capdavanter invicte Göppingen -dins de quinze dies, també en el Palau d'Esports- i intentar traure alguna cosa positiva de l'últim desplaçament a terres daneses.

El partit va començar amb un Fraikin molt concentrat amb la seva defensa 6-0 al 100% i amb un Porto que va aconseguir connectar alguna passada amb el pivot Alexis Borges i aconseguia anotar gols des de la llarga distància. Els de Viver van superar el primer moment crític del partit -exclusió d'Álvaro Ferrer- amb un parcial favorable de 2-1 i amb Vicente Álamo aturant una pena màxima a José Mario Carrillo. Marc Cañellas va començar el partit amb molt encert i ho va acabar d'igual manera, convertint-se en un autèntic mal de cap per a una defensa 6-0 portuguesa que mai va saber trobar el punt per a parar els atacs catalans. 

A les acaballes de la primera part, el Fraikin va augmentar l'intensitat defensiva fet que provocar el temps mort del Porto. Les paraules de Ricardo Costa no van surgir massa efecte ja que el Fraikin BM Granollers va asconseguir distanciar-se en el marcador encara més amb gols d'Adrià Pérez, Mamadou Gassama i Marc Cañellas. I sempre tota la brillant actuació de Vicente Álamo que estava realitzant un partit escandalós. 

L'inici de la segona part va estar marcat per una embranzida vallesana encapçalada pels granollerins Mamadou Gassama i Adrià Garcia i el portuguès Da Silva. A la porteria, el show de Vicente Álamo continuava i es va convertir en el pitjor malson per al conjunt lusità. El Fraikin va acabar assolint un marge d'onze gols i ja pensa en el partit d'aquí a 10 dies davant el Sinfín de Cantabria. I just 4 dies després, el partit clau a casa davant el Göppingen de Copa EHF. 

 

Pots consultar les estadístiques aquí. 

 

Fitxa tècnica

33 - Fraikin BM Granollers (14+19): Álamo, Cabanas (-), Marc García (-), Ferrer (-), Arnau García (4), Resina (4, 4p) y Jorge Silva (5) -siete inicial-; Porras (1), Flores (-), Pérez (3), Cañellas (9), Adrià Cumplido (-), Gassama (5), Carles Asensio (-) i Kasal (2).

22 - Oporto (8+14): Laurentino, Semedo (1), Rodrigues (2), Rui Silva (3), Carrillo (3, 2p), Borges (3) y Areia (2) -siete inicial-; Quintana (ps), Iturriza (1), Spelic (-), Morales (3), Martins (2), Salina (2), Moreira (-), Delgado (-) i Matic (-).

 

Xavi Vegas

Equip de comunicació

banner-gcup2018