fbpx

El KH-7 fa palesa la bona dinàmica d’aquesta temporada i aconsegueix el seu bitllet per a la fase final de la Copa de la Reina a Barakaldo!

A cada pas que dóna aquesta temporada, el KH-7 fa història pel seu bon rendiment! En aquesta ocasió es tracta de la tercera classificació de la història de la secció femenina del club per la fase final de la Copa de la Reina, que enguany se celebrarà entre el 5 i el 7 d’abril a Barakaldo! Amb Lasesarre com a punt de trobada i el Zuazo com a amfitrió, el BM Granollers s’uneix a la classificació amb el Mavi de Gijón, el Málaga, l’Aula, el Rocasa, l’Elche —que ha eliminat el poderós Guardés—i el Bera Bera.

Amb un +13 del partit d’anada a fora, el KH-7 va dominar tot el partit de tornada, malgrat algunes dificultats als minuts finals. Tot i que a l’inici el partit va estar protagonitzat pels pocs gols, ràpidament el KH-7 va poder aconseguir el primer avantatge al marcador, ajudat per les aturades de De la Torre, infranquejable, i Vegué, molt efectiva davant la porteria, amb un 5:2 al minut 10. Van poder obrir forat fins al 12:4 amb un parcial 7:2 i van tancar així la primera part amb una diferència de gairebé 10 gols (15:6).

A la represa han començat les primeres dificultats pel BMG, que ha vist com el Porriño passava de ser a gairebé 10 gols a ser a només 4 al minut (16:12). Amb Judith Vizuete un altre cop a la pista, han pogut obrir altra vegada fins al +6 (20:14), però la pèrdua de pilotes ha castigat el KH-7 fins al 22:21 del minut 26. Tot i les dificultats d’aquests últims minuts, les locals han tancat el partit de tornada amb un 24:22, dos gols que se sumen als 13 d’avantatge de l’anada, i aconsegueixen el seu passi per la fase final de la Copa de la Reina! Celebrem, a més, el debut de dues juvenils amb el primer equip: Anna Sánchez “Guti”, i Irene Montero, que va aconseguir marcar el seu primer gol!

Divendres vinent tornen a la càrrega, en un partit avançat que s’emetrà per Teledeporte, davant l’Aula Valladolid a les 21, a Huerta del Rey! Es tracta d’un duel davant d’un rival directe, ja que l’Aula és a només 2 punts del KH-7, a la setena posició! #SomhiKH7

KH-7 BM Granollers [24]: De la Torre, Vizuete (6), Gassama (1), Vila (1), Torras, Sarandeva (4), Wiggins, Guarieiro, Vegué (5), Prelchi (2), Fernández (2), González, Sánchez, Montero (1), Capdevila (2).

Godoy Maceira BM Porriño [22]: A. I. Cerqueira, B. J. Cerqueira (5), Hernández (1), Lorenzo, Cacheda, Ayelen, Otero, Sissé (2), Dapena (6), López, Samartín (4), Martínez (3), Fernández (1), Dos Santos.

banner-festesoci2018-CAT