Pas de gegant de les noies de Villanueva i Cuesta cap a la salvació. Després de 60 minutos on el KH7 va demostrar tota la seva força amb un gran partit de Vizuete i González i la seva clara intenció de no deixar la màxima categoria de l'handbol estatal.

Les de Felipe Verd sempre van ser a remolc en el marcador, davant un rival que no es va acovardir en el Palacio de los Deportes en demostrar que a dia d'avui està un esglaó per damunt. Vizuete - 9 gols - va ser un autèntic malson i va amargar amb els seus llançaments la porteria del Cleba. Tan sol Marta Méndez i Yunisleidy van brillar en el conjunt local, incapaç d'igualar les seves forces amb el bloc vallesà, molt millor tant en la parcel·la ofensiva com en el 6-0.

L'equip va saber administrar bé el tempo del partit i gairebé totes les jugadors van aconseguir marcar. Encara queden cinc jornades per davant i la permanència no és matemàtica però amb aquest triomf, el KH7 BM Granollers supera al Balonmano Alcobendas en la taula. El pròxim dijous sant es jugarà el partit contra l'Aula Valladolid que va quedar aplaçat per la concentració nacional.

 

Fitxa tècnica:

Esencia 27 Cleba León: Martínez (4), Caño (4), Méndez (6), Camejo (4), Andrés (1), Viñuela (1), Marina González (3), Garcia Leite (3).

KH-7 BM Granollers: Vizuete (9), Kaba (2), Torras (1), Lora Sarandeva (1), Hatou (3), Paulina Buforn (3), Galamba (3), Miriam González (7), Steinbach (5). 

 

Podeu trobar les estadistiques del partit aquí. 

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació

banner-gcup2018