Les vallesanes completen un partit molt seriós que els permet mirar amunt en la classificació

El BM Granollers ha aconseguit una victòria de prestigi contra l'Aula de Valladolid, en un partit corresponent a la jornada 18 de lliga, que havia quedat ajornat a causa d'una concentració de la Selecció espanyola júnior. Després del pas de gegant que va suposar la victòria a Lleó de dissabte passat (28:34), l'equip ha sortit molt concentrat al partit contra Aula i ha liderat el marcador en tot moment.

La primera part ha estat marcada per la magnífica actuació de Nicole Morales a la porteria granollerina, la qual, acompanyada per una gran defensa, només ha permès marcar 9 gols a un dels equips més golejadors de la lliga. Aquesta efectivitat ha facilitat atacs ràpids que han permès assolir avantages a les locals de 2 i 3 gols (5:3, min 10 | 9:6, min 20). Una doble exclusió de Mireia Torras i Jessica Bonilla al minut 13 ha provocat l'aparició de Judith Vizuete a la posició de central, cosa que ha donat una gran mobilitat a l'atac vallesà. Per la banda castellana, el lideratge de Cifuentes i Álvarez, que connectaven amb el pivot i els extrems en un joc ofensiu molt dinàmic i vistós, s'ha topat amb l'encert de Morales a la porteria (12:9 al descans).

A la represa, un parcial de 5:1 a favor del BMG ha ampliat la diferència al marcador. L'entrada en defensa de Carlota Rubio en substitució d'Steinbach ha ajudat a bloquejar el joc d'Aula amb la pivot Terés. Gràcies a això, les vallesanes han aconseguit una màxima diferència de 8 gols al minut 40 (18:10). Tanmateix, una successió de contraatacs de les castellanes i els llançaments de l'esquerrana O'Mullony han impedit que les locals es relaxessin i el marcador ha tornat a ajustar-se (20:16, min 50). Ha estat en aquest moment quan el BMG ha mostrat la seva maduresa i ha sabut administrar la renda de gols per arribar a un final de partit còmode.

Després d'aquesta victòria, el KH-7 BM Granollers se situa 11è amb 14 punts, 8 per sobre del descens i 1 per sota de la 8a posició, quan manquen 5 partits per acabar la lliga.

 

KH-7 BM Granollers [24]: Morales, González (2), Steinbach (5), Buforn (2), Galamba, Rubio, Vizuete (4), Gassama (4), Jabby (), Torras (3), Sarandeva (1), Rojas (1), Bonilla, Rosalez.

BM Aula Cultural [21]: Sanz, Terés (1), Vergara (2), O'Mullony (6), Nieto, Guerra, Lovera (1), Cifuentes, Álvarez (2), López, Arderius (2), Viloria (3), González de Garibay (4).

 

 Equip de comunicació

banner-gcup2018