Les de Robert Cuesta han encarat una nova temporada amb molta il·lusió, fet que s’ha deixat veure al primer partit de lliga al Palau davant un Handbol Canyamelar València amb moltes possibilitats aquesta temporada.

 El ritme frenètic dels primers minuts i els errors de cara a porteria han mantingut el marcador en taules gairebé fins al primer quart (4:5, m. 13). El joc dels dos equips s’ha caracteritzat per ser molt similar: aprofitant el contraatac i el contra-gol i desenvolupant atacs llargs i en penetració per anotar des de sis metres. El Canyamelar València ha començat a trobar forat a la porteria a partir del primer quart i ha aprofitat l’avantatge per posar-se per davant al marcador. D’aquesta manera, i gràcies també a l’impuls de la lateral esquerre Carlota Rubio, exjugadora del BMG, les valencianes s’han avançat tres gols en el marcador (5:8, m. 20).

La sortida en pista de Lora Sarandeva, Judith Vizuete i Carmen Prelchi ha estat vitals tant en atac com en defensa per reajustar el marcador i situar-se a només un gol (8:9 m. 21). Al final de la primera part, les de Robert Cuesta han aguantat la situació en inferioritat que ha generat l’exclusió de Carmen Prelchi  (m. 25) gràcies a les aturades de De la Torre i se n’han anat al vestidor amb un gol d’avantatge (13:12, m. 30).

L’inici de la segona part ha estat favorable a les vallesanes que han aconseguit situar-se a quatre gols en els primers cinc minuts servint-se de l’encert en atac, encapçalat per Judit Ballesteros. L’empenta de les jugadores del KH-7, aquest cop motivades altra vegada per l’imbatible De la Torre, ha estat imprescindible per augmentar la diferència a l’electrònic, tot i haver d’encaixar una segona expulsió de Prelchi arribant gairebé al primer quart (26:18, m. 14).

Gràcies a les bones accions en defensa, les valencianes s’han quedat sense opcions en atac i el KH-7 ha pogut situar-se a onze gols de diferència (30:19, m. 19). Amb les d’Argente incapaces de retallar distàncies, les vallesanes han tancat el marcador amb un 32:20.

D’aquesta manera el KH-7 BM Granollers sentencia una primera jornada amb un èxit destacable davant unes rivals directes —i ja conegudes gràcies al partit amistós de pretemporada— i suma els primers punts a casa! Felicitats, noies!

Fraikin BM Granollers [32]: De la Torre, Vizuete (7), Gassama (1), Mattihjs (4), Torras (3), Sarandeva (6), Svele Larsen, Morales, Monrós, Vegué (1), González, Rojas (1), Calle, Vázquez (1), Ballesteros (4), Prelchi (4).

Handbol Canyamelar València [20]: Requena, Donay (6), Pérez (1), Asencio (2), Herreros, Oliveira (2), Descalzo (1), Prosper, Bravo (3), Esterri (1), Gomez, Ibañez (1), Aguas, Rubio (3), Morais, Bastida.

 

banner-gcup2018