La dissetena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola ha acabat amb mals resultats pel KH-7. El Mavi s’ha imposat des de la primera part, davant les imprecisions del joc de les de Robert Cuesta en atac i en defensa.

L’enfrontament al Palau entre el KH-7 BM Granollers i el BMC Mavi Nuevas Tecnologías ha començat amb errors per les de Robert Cuesta, que s’han transformat en un parcial inicial 2:0 per les rivals. La intensitat en defensa els ha permès tornar a posar la igualtat al marcador, al minut 4 (2:2) i començar de 0. La baixa eficàcia de cara a porteria s’ha apoderat del partit, de manera que cap dels dos equips ha aconseguit dominar-lo fins al minut 18. Ha estat en aquest moment quan les asturianes han imposat el seu joc, amb el primer avantatge significatiu, de 2 gols (6:8).

Al final de la primera part, el Mavi, amb les aturades de la brasilera Lais i el lideratge de Palicio en atac han aconseguit imposar-se de 4 (7:11, m. 23) i tancar la primera part amb aquest avantatge de 4 gols (9:13, m. 30).

A la represa, les de Robert Cuesta han comès diversos errors en atac que les rivals han aprofitat per sumar un +8 a l’electrònic (10:18, m. 7). Aquesta diferència ha suposat un toc d’atenció per les vallesanes, que han posat fil a l’agulla per reduir la distància que els separava de la victòria.

Però els seus esforços no han trobat l’objectiu desitjat, ja que el Mavi ha aconseguit seguir en la seva imposició, aprofitant-se altra vegada de les aturades de Lais, la bona defensa i l’eficàcia en l’atac, aquest cop davant la porteria de Nicole Morales. Per aquest motiu, han aconseguit obrir un forat d’11 gols al marcador (13:24, m 45).

El BMG ha aconseguit reduir la distància fins als 8 gols (18:25, m. 56), que no han estat suficients per trobar la victòria davant les cinquenes classificades. Tot i això, les opcions d'escalar encara són presents: el Rincón Fertilidad Málaga és a un sol punt (17), tot i que té una jornada menys. 

KH-7 BM Granollers [18]: De la Torre, Vizuete (7), Gassama, Matthijs (5), Vegué (2), Ballesteros (1), Prelchi, Sarandeva (1), Morales, Monrós (1), González (1) i Vázquez.

BMC Mavi Nuevas Tecnologías [27]: Lais, Caño (6), Faria, Cobo (1), Vieira (9), Téllez (3), Palicio (6), Sánchez, Capigli, Regaira (1), López (1).

banner-festesoci2018-CAT