fbpx

El KH-7 cau davant el Godoy Maceira BM Porriño després d’una lluita intensa! El partit s’ha mantingut igualat fins als últims 2 minuts, quan Cacheda ha esvaït les opcions de guanyar.

Un KH-7 amb molt bones sensacions després de la victòria davant l’Hotel Gran Bilbao - Prosetecnisa BM Zuazo, no ha pogut aconseguir els dos punts de la jornada per seguir pujant a la classificació. Les vallesanes, que actualment són vuitenes, han topat amb el novè classificat a casa en un partit igualat fins al final.

En el xoc del KH-7 davant el novè classificat, les de Robert Cuesta han començat amb algunes imprecisions, que han acabat amb gols per les gallegues. Poc després, les vallesanes han pogut entrar en el joc i començar a jugar un partit que es preveia igualat. Tot i un atac força encallat pel KH-7 —sense connexió amb Kaba Gassama—, el BMG ha plantat cara a les gallegues en defensa i ha mantingut la igualtat en els primers minuts. Les actuacions d’Andrea de la Torre de cara a porteria, i de l’exBMG Ayelen Rosalez, han contribuït a mantenir el marcador baix, i afrontar el segon quart de partit amb un marcador encara igualat: 4:4.

El primer canvi significatiu ha arribat als últims minuts de la primera part, quan les rivals s’han imposat 5:7 aprofitant-se dels errors en defensa (m. 20). Aquesta imposició ha despertat el BMG en defensa, amb una defensa mixta a Cacheda i Samartin, i en atac, posant altra vegada l’empat a l’electrònic i aconseguit la primera superioritat del partit amb un gol a favor: 10:9, m. 26. Però al final de la part, les gallegues han resistit i han pogut tancar el primer temps amb les taules al marcador: 11:11.

A la segona part, les d’Abel Estévez han imposat el seu joc, i han aconseguit altra vegada la superioritat de 2 gols (11:13, m. 34). Han obligat altra vegada a les de Robert Cuesta a recuperar les regnes del partit amb el lideratge de Sarandeva (3) i tornar a l’empat al minut 8 (16:16) i aconseguir el +1 (17:16) en accions similars a les del primer temps.

Les vallesanes no han pogut mantenir la superioritat, i han tornat a l’empat poc després. L’enfrontament s’ha mantingut altra vegada en taules fins al final, als últims 5 minuts. Al minut 58, Cacheda (6) ha tornat a posar el 22:24 al marcador, allunyant els dos punts per les vallesanes.

Haurem d’esperar fins a 3 jornades per a tornar a veure les de Robert Cuesta en acció. Tot i això, durant l’aturada de Setmana Santa, podrem gaudir de les convocatòries de la selecció absoluta ‘B’, on aniran convocades Gassama i de la Torre, i la selecció absoluta júnior, amb Prelchi i Vegué. A per totes!

KH-7 BM Granollers [23]: De la Torre, Vizuete (2), Gassama (5), Matthijs (8), Sarandeva (3), Morales, Monrós, Vegué (2), González (1), Calle, Rojas, Muñoz, Vázquez (1), Ballesteros, Prelchi (1).

Godoy Maceira BM Porriño [24]: Cerqueira (2), Rosalez, Gil (2), Cacheda (6), Dapena (3), Lopez, G. Martinez, Samartin (5), N. Martinez (2), Fernandez, Alonso (4), Campo, Otero.

banner-festesoci2018-CAT