fbpx

A cinc jornades pel final de la lliga, el KH-7 recull els fruits de l'experiència d'aquesta temporada i fa un partit molt destacable a Telde. Malgrat que el matx va acabar en empat gràcies a un embat final de les locals, les de Robert Cuesta van liderar el marcador durant gairebé 50 minuts.

El partit a Telde davant un dels tres líders de la lliga —el Rocasa era tercer per gol average, però empatat a punts amb el Super Amara Bera Bera i el Mecalia Atlético Guardés— ha començat desfavorable a les vallesanes, que han vist com les d'Antonio Moreno s'avançaven al marcador. Amb un parcial 3:1 el KH-7 ha aconseguit empatar (3:3), recomençar el matx entrant-hi d'una vegada per totes.

Amb un segon parcial bo, que denotava la bona dinàmica que havien agafat les de Robert Cuesta, han aconseguit el lideratge del marcador (4:7), que dominarien durant els minuts següents. Malgrat que les de Rocasa han aconseguit empatar entrant al segon quart (9:9), el KH-7 ha tancat una molt bona part amb un parcial 2:7 i un avantatge de 5 gols (11:16).

Partint d'aquest avantatge significatiu, el BMG ha jugat la segona part amb tranquil·litat, disposat a conservar-lo. Les de Moreno han entrat al partit al minut 10 del segon temps (17:19), iniciant el que seria la tònica de la segona part: el KH-7 lluitaria durant els 20 minuts restants per conservar la seva diferència amb els encerts de Tilda Matthijs, mentre el Rocasa esgarraparia gols al marcador per situar-se a 1 i 2 gols en diversos moments. Finalment, i després d'un gol de Rodríguez Hernández, les d'Antonio Moreno han aconseguit situar-se a un sol gol de distància i, amb 20 segons al marcador, Trojaola ha firmat l'empat 26:26.

Amb aquest resultat, el KH-7 suma un punt important que el referma a la vuitena posició (22 punts) i l'acosta a la vuitena, fins ara protegida per l'Hotel Gran Bilbao - Prosetecnisa BM Zuazo amb 25 punts. Per contra, el Rocasa suma un sol punt i perd el lideratge de la lliga després de dominar-la des de l'inici.

Rocasa Gran Canaria [26]:  Dos Santos (1), Falcon (1), Ferreira, González (1), D. Hernández, M’bengue (4), Navarro, Pizzo (1), Rodríguez (7), Schuster, Toscano (2), Trojaola (4), C. Hernández, Pérez.

KH-7 BM Granollers [26]: Calle, De la Torre, Gassama (2), Mattihjs (9), Monrós (1), Morales, Rojas (3), Sarandeva (2), Torras (1), Vegué (4), Vizuete (3), Ballesteros, Prelchi, Vázquez (1).

banner-festesoci2018-CAT