fbpx

Després del bon resultat aconseguit la jornada anterior davant el Rocasa, el KH-7 demostra un joc consolidat i supera còmodament el BM Base Villaverde.

Les jugadores de Robert Cuesta han començat el partit desconcentrades davant d'un rival teòricament inferior, que malauradament la temporada final jugarà a DHP. Ràpidament, però, han entrat al partit, establint un empat inicial 2:2 que es transformaria poc després en el lideratge del partit de forma còmoda (5:2, m. 7).

Amb un augment del seu rendiment, han pogut seguir obrint distància al marcador, encarant el segon quart del primer temps amb 8 gols d'avantatge (12:4, m. 15) però encara algunes imprecisions que calia corregir, especialment en defensa per a demostrar el joc polit que darrerament estan oferint i que tan bon resultat ha donat les últimes setmanes. Les nombroses recuperacions de pilota i contraatacs posteriors els han servit per trencar el partit a la primera part i consolidar el seu lideratge amb 11 gols d'avantatge (20:9, m. 30).

La segona part ha transcorregut sense sobresalts. Amb un parcial 6:1 les vallesanes han superat la diferència de 16 gols a l'inici de la segona part, demostrant que al descans intermedi no havien disminuït les seves forces. La distància ha anat creixent sense parar, empesa per les jugadores Elene Vázquez i Míriam González, de manera que entrant a l'últim quart ha augmentat fins als 19. Malgrat que el partit ja estava gairebé sentenciat, les de Robert Cuesta han seguit lluitant fins a tancar la cita setmanal amb un valuós +21 (41:19).

De ben segur durant el partit han estat conscients de la importància de continuar sempre endavant, una bona estratègia per afrontar les últimes jornades de lliga que resten: davant el Rincón Fertilidad Málaga —el dissabte vinent a Carranque a les 18:30—, davant l'Aula a Valladolid i l'últim a casa davant el Mecalia Atlético Guardés. Amb aquest resultat, el KH-7 suma un dos punts que les apropen a la setena posició, que és a un punt tenint en compte la victòria del Ants:BFIT Muchoticket Santa Eularia davant l'Hotel Gran Bilbao-Prosetecnisa BM Zuazo. Som-hi, BMG!

KH-7 BM Granollers [41]: de la Torre, Vizuete (5), Gassama (5), Matthijs (2), Torras (4), Sarandeva (2), Morales, Monrós (1), Vegué (4), González (3), Calle (3), Rojas, Vázquez (5), Ballesteros (6), Prelchi (1). 

BM Base Villaverde [19]: Wiggins, González (3), Garrido (1), Ausàs, Morales (5), N. Montilla, L. Montilla, Bartolomé (4), Belda (5), Cardador (1), Delgado, Gallardo.

 

Banner Inferior