Les de Robert Cuesta ho han tingut a l'abast però finalment no han pogut donar la volta a la visita al Rincón Fertilidad Málaga! Tot i el resultat, es mantenen a la vuitena posició!

El partit de Carranque entre el Rincón Fertilidad Málaga i el KH-7 BM Granollers entre dos equips de la part mitjana de la taula ha començat desfavorable al KH-7, que han vist com les locals s'avançaven 5:1 al marcador tot just començar el partit (m. 6). Les de Diego Carrasco s'han mantingut implacables, mantenint la seva diferència a favor amb l'actuació destacada de Fernandes sota pals.

Encarant el segon quart de partit amb un marcador en contra de 8:3, les de Robert Cuesta seguien sense trobar porteria davant la rocosa defensa de les andaluses. No han pogut fer res per aturar-les, i, amb un 10:4 als 20 primers minuts, veien com se'ls escapaven les opcions momentàniament. Al final de la primera part, les vallesanes han començat a retallar distàncies, per posar punt final a un primer temps amb un 13:8.

A la represa, el KH-7 ha anotat un parcial 0:2 que situava un 13:10 (m. 32) al marcador i demostrava que encara hi havia molt partit per davant. Aquesta diferència de 3 gols s'ha mantingut durant el tercer quart de partit, fins que el BMG ha ajustat el seu joc i s'ha posat a només 1 gol (16:15) ajustant el seu joc.

Les vallesanes encaraven l'últim quart d'un partit molt igualat amb un sol gol en contra (17:16). Amb alguns desajustaments en defensa, les malaguenyes han aconseguit marxar altra vegada de 5 gols (22:16) a l'últim tram de partit, posant les coses molt difícils a les vallesanes. Finalment, el KH-7 no ha pogut donar la volta al partit, de manera que el Rincón Fertilidad Málaga de Hatou Jabby i Emma Boada ha aconseguit una victòria sòlida de 26 a 21.

Amb aquest resultat, les de Robert Cuesta es mantenen a la vuitena posició de la lliga, a tres punts de l'Hotel Gran Bilbao-Prosetecnisa BM Zuazo. La setmana vinent visiten Valladolid en la cerca de punts! Som-hi!

Rincón Fertilidad Málaga [26]: Fernandes, Martín (1), Calzado, Andreu, Boada (3), Milic (2), Jabby, López (2), Gandulfo (6), Veljkovic, Pessoa (6), Do Nascimento, Marín, García (6).

KH-7 BM Granollers [21]: De la Torre, Vizuete (3), Gassama (4), Matthijs, Torras (2), Sarandeva, Morales, Monrós, Vegué (1), González (4), Calle, Rojas (2), Vázquez (5).

 
 

banner-festesoci2018-CAT