fbpx

Sorpresa del KH-7 a Carranque! Les vallesanes aconsegueixen el lideratge provisional al guanyar a l’actual líder, el Rincón Fertilidad Málaga!

El partit a Carranque ha donat inici al segon embat del KH-7 a la Guerreras Iberdrola, després de l’aturada pre-nadalenca dedicada a l’Europeu celebrat a França. El matx ha començat desfavorable a les vallesanes, que encara fredes a la pista, veien com les rivals, liderades per l’exBMG Emma Boada, posaven un +2 al lluminós servint-se del contragol i el contraatac. Alice Diva ha estat crucial per les locals en aquest punt del partit, mantenint la diferència favorable per a les andaluses.

Amb un intercanvi de cops, el KH-7 no s’ha pogut posar a l’alçada de les andaluses al marcador, tot i anar un sol per sota en molts moments. El punt d’inflexió del partit ha estat al minut 18, quan el BMG ha pogut recuperar dues pilotes consecutives i posar-se per davant (8:9) amb un parcial 1:4 liderat per Vizuete. Finalment han marxat al descans amb un important 11:14.

A la represa, el BMG ha sortit especialment encertat, marxant fins al 13:18 amb l’ajuda de De la Torre sota pals. Les vallesanes han pogut mantenir la superioritat en el que quedava de partit, demostrant la seva millor cara amb un avantatge màxim de 14:22 (m. 47). A les líders no els han sortit les coses i han vist com, a 10 minuts pel final, les vallesanes aconseguien un 16:24 que els posava la victòria molt a prop. Finalment han pogut tancar un bon partit amb 11 gols de l’imparable Judith Vizuete.

Amb això, les vallesanes aconsegueixen la seva primera victòria a Màlaga amb un resultat de 19:29 i, amb els 14 punts, pujen fins a la primera posició de la taula, a l’espera que es juguin la resta de partits de lliga. El KH-7 tornarà a la càrrega el dia 29, a les 16:30, al pavelló del Congost, davant el Morvedre, per tancar l’any amb bon peu! #SomhiKH7

Rincón Fertilidad Málaga [19]: Da Silva, Martin, Nazaret (2), Andreu, Boada, Grosso (1), Martínez (3), Perez, S. López (3), E. Lopez (2), Gandulfo (1), A. Lopez (4), Vela (1), Dos Santos (1), Vidal, Rein (1).

KH-7 BM Granollers [29]: De la Torre, Vizuete (11), Gassama (4), Vila, Torras (3), Wiggins, Guarieiro, Vegué (3), Prelchi, Fernández (1), González (3), Ballesteros (2), Capdevila (2).

banner-festesoci2018-CAT