fbpx

Acaba la primera volta i el KH-7 es manté a la quarta posició de la Guerreras Iberdrola! Resultats històrics pel primer equip del BMG, en la cinquena temporada que disputa a Divisió d’Honor!

El KH-7 ha tornat a casa aquesta setmana i ho ha fet per guanyar i mantindre’s a la quarta posició de la taula. Les de Robert Cuesta han rebut el BM Castellón de Montse Puche, l’últim classificat de la Guerreras Iberdrola, i a qui han pogut superar amb comoditat amb un resultat de 30:20.

El partit ha començat igualat, amb les primeres accions protagonitzades per De la Torre i Palomino a les porteries dels dos conjunts. A partir del minut 20, i després de molt estira i afluixa, el KH-7 ha aconseguit el primer avantatge significatiu del matx, marxant primer fins al 8:5 (minut 21), passant pel 14:6 (minut 26) i pel 15:8 al descans. Han tancat així una molt bona primera part, amb un parcial favorable que ha permès certa relaxació.

A la represa, i amb el 15:8 al marcador, el KH-7 ha sortit fort, disposat a mantenir la diferència favorable al marcador! Ho han fet amb algunes imprecisions, amb aturades de De la Torre i gols de Kaba Gassama, obrint fins al +10 al minut 37 (19:9). Robert Cuesta ha optat per donar minuts a jugadores més joves, com Ona Vila i Aina Fernández, que han mantingut la bona dinàmica del joc, i el +10 arribant a l’equador de la segona meitat (22:12).

A l’sprint final del partit, s’han mantingut amb la renda de +10, amb grans accions de Vizuete de cara a porteria. Finalment han tancat el partit amb un resultat 30:20, que manté el KH-7 a la quarta posició de la taula per tancar una primera volta amb uns resultats que fan història, tenint en compte que les de Robert Cuesta mai havien arribat a aquestes alçades de la temporada en la quarta posició en les quatre temporades anteriors disputades a Divisió d’Honor.

Mentre que aquesta temporada acumulen 18 punts a la tretzena jornada, la temporada passada eren vuitenes, amb 12 punts, i fa dues temporades eren dotzenes, amb 7. El KH-7 té, però, pocs dies per descansar, perquè dimecres torna la Guerreras Iberdrola al Palau amb la segona volta de la lliga, que s’inaugura amb la visita ni més ni menys que del Rocasa, primer classificat (22 punts) amb només 2 derrotes davant el Rincón Fertilidad i el Bera Bera. #SomhiKH7

KH-7 BM Granollers [30]: De la Torre, Vizuete (4), Gassama (7), Vila (1), Torras (4), Sarandeva (2), Wiggins, Guarieiro (3), Vegué (4), Prelchi (2), Fernández, González (1), Ballesteros (2), Capdevila.

BM Castellón [20]: Salvadó (1), Alondra (2), Gabriela, Calderon, López (6), Jaques (2), Dumitrescu (1), Sales, Peris (1), Alonso, Fernández, Prades, Palomino, Claramonte (2), Garci (3), Batista (2).

banner-festesoci2018-CAT