fbpx

El KH-7 no està de sort en aquesta segona volta de la lliga: tot i fer bons partits, els dos matxs disputats, davant el Rocasa, i davant l’Aula, avui, han acabat amb empat!

El KH-7, tot i estar clarament a l’alça malgrat tenir 3 baixes importants —Monteiro, Vázquez, i Ballesteros— no pot culminar el bon paper dels partits de la segona volta. Amb la d’avui, suma el segon empat consecutiu de la lliga, després de fer-ho davant el Rocasa a casa, i davant l’Aula com a visitant.

El partit a Huerta del Rey ha començat amb un ritme trepidant, amb més d’un gol per minut. A partir dels primers 5 minuts, el KH-7 ha pres el primer avantatge, motivat per les aturades de la sempre fiable De la Torre, i de Guarieiro i Sarandeva des de la primera línia (4:5). Les locals, esperonades per O’Mullony i la catalana Eli Cesáreo, han aprofitat els errors de les de Cuesta per empatar i posar-se altra vegada per davant amb un 6:5. Els següents minuts han estat protagonitzats per un intercanvi de gols. El final de la primera meitat ha acabat a favor del valladolid, que ha aprofitat els errors del KH-7 per fer un 5:2 i tancar la primera part amb un avantatge local de 16:14.

A la represa, el KH-7 ha aconseguit refer-se de l’avantatge de les visitants amb els gols de Vizuete i les aturades aquest cop de Wiggins. Amb això, han revertit totalment la dinàmica del partit i s’han fet amb les regnes d’aquest, obrint fins el 22:26 a l’equador de la segona part! No ha estat, però, un avantatge suficient per dominar els últims minuts del matx, ja que del 27:30 del minut 53, les val·lisoletanes han pogut passar fins al 32:32 final aprofitant els errors de les visitants, tancant el partit amb empat.

Amb aquest resultat, i amb un sol punt, el KH-7 torna a la quarta posició, a l’espera del que pugui fer l’Elche Mustang davant el Rocasa Gran Canaria. Tornaran a la càrrega dissabte vinent, a les 16:30h, al Palau, davant l’afició, davant el ja conegut Godoy Maceira BM Porriño! #SomhiKH-7

Aula Alimentos Valladolid [32]: Sanz, Cozzi, Cesáero (6), Puertas (3), O’Mullony (14), González (2), Nieto (2), Guerra, Gutierrez, Bolling, Álvarez (1), Cuadrado (4), Viloria.

KH-7 BM Granollers [32]: De la Torre, Vizuete (11), Gassama (2), Vila, Torras, Sarandeva (1), Wiggins, Guarieiro (12), Vegué (2), Prelchi (2), Fernández, González, Capdevila (2).

banner-festesoci2018-CAT