fbpx

Tot i fer un bon partit, el KH-7 encaixa la primera derrota al Palau! Les Robert Cuesta han anat per darrere tot el partit i, tot i empatar en un parell d’ocasions, no han pogut donar la volta al marcador!

Ha començat desconcentrat el BMG davant d’un rival conegut de molt d’aprop: el Godoy Maceira BM Porriño, atès que és la quarta vegada d’aquesta temporada que es troben els 2 conjunts (2 a la llliga i 2 a la copa). Les visitants, que han aconseguit la victòria en només 1 ocasió de les 3 disputades —a casa seva, al partit de lliga— han començat el partit imposant-se amb un 1:5, servint-se d’una dura defensa infranquejable pel BMG. Poc a poc les vallesanes han pogut trobar el seu lloc al partit, apropant-se fins el 4:5.

L’empat ha arribat a 4 minuts per acabar la primera part, quan la persecució entre locals i visitants ha acabat favorable al BMG, que ha pogut imposar-se 10:9 amb els encerts de Vizuete i Torras, també directores del joc. Tot i això, han tancat la primera part amb un empat de 10:10.

A la represa, les visitants han imposat un 11:15 que, a base de treball ofensiu, el KH-7 ha pogut anar retallant fins el 15:16 del minut 43. Tot i això, les de Robert Cuesta no han pogut donar la volta al marcador, i s’han mantingut en els minuts següents a 2 gols de les rivals (18:20, m. 50). Tot i que el KH-7 s’ha col·locat amb un 19:20, en cap moment ha pogut revertir la situació, i ha tancat el partit amb un resultat de 20:24.

Un cop transcorreguda la 19a jornada, el KH-7 s’allunya de les posicions europees i baixa fins la sisena, veient-se superat per l’Elche i el Gijón. Les de Robert Cuesta tornaran a la càrrega dissabte vinent, a les 17:30 davant el BMC Liberbank Gijón, actualment quart a la taula. Podràs seguir el partit en streaming i a través de @BMGranollers.

KH-7 BM Granollers [20]: De la Torre, Vizuete (9), Gassama (1), Muñoz (1), Vila, Torras (4), Roman, Sarandeva, Wiggins, Vegué (2), Prelchi, Fernández, González, Sánchez, Capdevila (3).

Godoy Maceira BM Porriño [24]: A. I. Cerqueira (4), B. J. Cerqueira, Hernández (2), Lorenzo, Cacheda (5), Rosalez, Otero, Sissé (1), Dapena (5), Lopez, Samartín (5), Martinez, Fernández (2), Dos Santos, Campo.

banner-festesoci2018-CAT