fbpx

El KH-7 BM Granollers enllaça 4 partits sense veure la victòria! Avui, a Gijón, s’ha vist superat des de l’inici i, tot i intentar-ho fermament, no ha pogut donar la volta al marcador i endur-se els dos punts de la jornada!

El KH-7 no està de sort en aquesta segona volta de la lliga. Va començar-la amb dos empats consecutius davant el Rocasa i l’Aula, i dues derrotes davant el Porriño, i el Gijón, encaixada avui. Tot i el resultat, les de Robert Cuesta es mantenen sisenes i a només 3 punts de la tercera posició, ara cobdiciada pel BMC Liberbank Gijón.

El partit al Pabellón de la Arena ha començat favorable a les de Diego Lafuente, que s’han imposat al començament amb un 3:0. Amb el lideratge ofensiu de Guarieiro i Torras, el KH-7 ha pogut agafar el nivell de les asturianes i situar-se amb el primer empat del partit (4:4) però les locals han pogut tornar a agafar distància amb l’impuls de Cobo i Palicio per tancar la primera part amb un 13:11.

Amb el -2 de la primera part, la segona part ha estat un monòleg del Gijón, que s’ha mantingut ferm al capdavant del partit, davant els embats del BMG. Les de Cuesta han pogut apropar-se fins el 18:17 (minut 43) amb els gols de Guarieiro i Vizuete, però les locals han tornat a prendre impuls per distanciar-se a un 21:17 a 10 minuts del final amb un parcial 4:0. Amb aquest avantatge, han seguit obrint espai fins el 26:20 (m. 57) amb un segon parcial 4:0 i tancar el marcador amb un desfavorable 27:22.

Les de Robert Cuesta tenen una setmana sencera per recuperar-se d’aquesta derrota. Tornen a la càrrega dissabte vinent, a les 18:00, altre cop a fora, davant d’un Elche Mustang molt reforçat! Som-hi, KH-7!

BMC Liberbank Gijón [27]: Álvarez, Lozano, Caño (2), Bonazzola, Faría (3), Cobo (4), Torreira, Ruiz, Vieira (8), Téllez (5), Nedelcu, Palicio (5), Gavilán, Joia.

KH-7 BM Granollers [22]: De la Torre, Vizuete (5), Gassama (3), Muñoz, Vila, Torras (2), Wiggins, Guarieiro (6), Vegué (3), Prelchi, Fernández, González (2), Capdevila (1).

Banner Inferior