fbpx

El KH-7 retroba la victòria a la Liga Guerreras Iberdrola i aconsegueix la primera victòria de la segona volta! La d'avui és una victòria de prestigi davant les terceres classificades!

Les vallesanes ha tornen a tastar la victòria que tant han conegut aquesta temporada! La victòria a Elx en un partit amb molts alts i baixos suposa un cop d'autoritat a la lliga, ja que les valencianes eren, fins ara, terceres. El partit ha començat més que desajustat. L'Elche de l'exBMG Nicole Morales ha aconseguit un 4:0 inicial (minut 5) que el KH-7 ràpidament s'ha afanyat a eixugar amb escreix amb un destacable 10:0 que demostrava les ganes que tenien les jugadores de Robert Cuesta de trobar la victòria. Del 4:10, les locals han pogut passar al 9:10, en un segon parcial dolent pel BMG, però ràpidament s'han refet les vallesanes per tancar la primera part amb un 11:14

A la represa, les aturades de De la Torre han estat vitals per mantenir a capdavant el BMG, que ha pogut gaudir del seu avantatge fins al 18:18 (m. 43), quan la pèrdua de pilotes els ha suposat que les rivals les igualessin. En aquest punt, han fet valdre la seva hegemonia, i han jugat l'atac 7:6 sense portera, quelcom que els ha permès marxar de 2 gols (21:23, m. 49). La connexió Vizuete-Gassama també ha estat vital per mantenir el bon nivell del joc i la diferència al lluminós, suficient per guanyar el partit davant de les de Rocamora per un ajustat resultat de 26:27!

Els dos punts d'avui suposen molt més que això: són una dosi important de confiança i un premi que reben les vallesanes, que finalment aconsegueixen una victòria important després d'unes jornades sense puntuar, tot i haver mantingut en tot moment el seu bon joc. Amb això, es mantenen sisenes, a només 2 punts del tercer classificat, precisament l'Elche Mustang. La propera cita del KH-7 és a casa, dissabte vinent (16:30) davant el CH Canyamelar Valencia, dotzè classificat! T'esperen al Palau i si no pots venir, a VOTV! #SomhiKH7 #TotsalPalau

Elche Mustang [26]: Zhukova (3), Mendez, Morales, Hernández (6), Flores (2), Frujinoiu, Gutierrez (5), Sánchez, Ocariz, González (2), Hernández, Gascó, Martínez (6), Arcos (2). 

KH-7 BM Granollers [27]: De la Torre, Vizuete (7), Gassama (5), Vila, Torras (2), Wiggins, Guarieiro (3), Vegué (4), Prelchi, Fernández (3), González (2), Capdevila (1). 

 

 

Banner Inferior